Wilson Bela V2.5 Pro 2024
  • Wilson Bela V2.5 Pro 2024
  • Wilson Bela V2.5 Pro 2024

Wilson Bela V2.5 Pro 2024

PVP: € 340,00
€ 264,96
-23% Wilson Padel
Wilson Bela V2.5 Pro WR161511F+ | Ontdek de Wilson Bela V2.5 Pro padel racket, de racket van Fernando Belasteguín die geavanceerde technologieën bevat voor ongeëvenaarde controle en kracht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela V2.5 Pro padel racket

Presenteer een van de meest gewilde modellen: de padel racket Wilson Bela V2.5 Pro 2024 komt naar voren als de ultieme keuze voor padelspelers die streven naar een ongeëvenaarde combinatie van kracht en precisie in hun slagen. Ontworpen met een Carbon Face oppervlak, biedt deze racket een voortstuwing en responsiviteit die je vanaf het eerste contact met de bal zullen verbazen. De unieke textuur en de Sharp Hole Technology zullen je een superieur spin effect geven, waardoor je het verschil maakt in elk spel.

Bovendien garandeert de interne EVA-structuur van de Wilson Bela V2.5 Pro 2024 solide slagen en een uitzonderlijke controle, waardoor je de bal met millimeterprecisie kunt sturen. De samenwerking met de legendarische Fernando Belasteguín wordt weerspiegeld in elk aspect van deze racket, waardoor de prestaties op de padelbaan simpelweg ongeëvenaard zijn.

Kenmerken van de padel racket Wilson Bela V2.5 Pro 2024

  • Carbon Face oppervlak voor maximale kracht en snelle respons.
  • Unieke Spin Effect textuur en Sharp Hole Technology voor superieur spin effect.
  • EVA kern voor solide slagen en uitzonderlijke controle.
  • Ontwerp geïnspireerd door de padellegende, Fernando Belasteguín.
  • Versterkt frame en transparante bumper voor langdurige duurzaamheid.
  • Onderdeel van de Wilson 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Wilson Bela V2.5 Pro 2024 is bedoeld voor gevorderde en professionele padelspelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Het is ideaal voor degenen die zowel kracht als controle in hun slagen waarderen, en die een racket willen waarmee ze een uitzonderlijk spin effect aan de bal kunnen geven.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Wilson Bela V2.5 Pro 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. De combinatie van innovatieve technologieën en het ontwerp geïnspireerd door een kampioen stellen je in staat om de baan te domineren met nauwkeurigere en krachtigere slagen. Het gevoel van spel en de controle die deze racket biedt, zijn eenvoudigweg ongeëvenaard.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson is een wereldwijd bekend merk in de sportwereld, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft Wilson een pioniersrol gespeeld in de ontwikkeling van sportproducten, waardoor het het vertrouwen heeft gewonnen van atleten van alle niveaus. De aanwezigheid van Wilson in de padelsport is versterkt door de samenwerking met elite spelers zoals Fernando Belasteguín, waardoor elk product niet alleen voldoet aan maar de verwachtingen van de spelers overtreft.

De toewijding van Wilson aan excellentie wordt weerspiegeld in elke padel racket die het produceert, waardoor elke speler de beste ervaring op de baan heeft. Continue innovatie en focus op prestaties maken Wilson een toonaangevend merk in de padelwereld, waardoor spelers de benodigde tools hebben om te slagen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten