Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera adidas Tennis Black / White OSFM 2018
  • Muñequera adidas Tennis Black / White OSFM 2018

Muñequera Tennis S Zwart / Wit

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Adidas Padel
Koop de korte zwarte polsbandjes van All for padel 2018 en voorkom dat het padel racket wegglijdt door zweet en bescherm het gewricht

Muñequera Tennis S Zwart / Wit

Het Duitse bedrijf houdt rekening met alle details om u voor te bereiden op uw wedstrijden. Ontdek de zwarte polsbandjes om padel te spelen met het geborduurde logo in het wit en perfect zodat zweet je grip niet belemmert. Het is een accessoire gemaakt van hoogwaardige en elastische materialen voor uitzonderlijke ondersteuning. Bovendien kun je ze met elke kit met zijn basisontwerp dragen.

Voor wie is het? Gericht op elke man of vrouw die zweten op handen of gezicht wil vermijden tijdens hun padelwedstrijden of trainingssessies. Het helpt ook degenen die last hebben van ongemak in het gewricht.

Waarom zal je het leuk vinden? Want met de korte polsbandjes voorkom je dat het padel racket bij warm weer wegglijdt dankzij het grote absorptievermogen. Bovendien combineren ze met wat je draagt, zodat ze niet mogen ontbreken in je sportieve look.

Kenmerken van zwarte kleine polsband

  • De zwart witte padelschoenen worden geleverd in een verpakking van twee stuks.
  • Afmetingen van 7 x 9 cm
  • Het is gemaakt van badstof.
  • Korte polsbandjes om vocht op te nemen.
  • Zwarte afwerking met contrasterend logo.
  • Ideaal om onder hoge temperaturen te spelen.
  • Nieuwe Adidas polsbandjes .

Lees meer over het merk ADIDAS

Geniet van de beste sensaties met All for padel, de sectie gewijd aan deze sport van de Duitse firma Adidas. Ontdek de nieuwigheden van het merk, met zeer competitieve producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Professionele spelers zoals Martita Ortega, nummer 9 in de World Padel Tour-ranglijst, vertrouwen op het merk. Als ze dat doet, waar wacht je dan op?

Features Jaar: 2021
Onze beste producten