Head Pressurizer x 4 Pump
  • Head Pressurizer x 4 Pump
  • Head Pressurizer x 4 Pump

Head Pressurizer x 4 Pump

PVP: € 60,00
€ 44,95
-26% Head Padel
Kop X4 pompdrukregelaar | Behoud de oorspronkelijke druk van de padel en tennisballen met deze Head pressurizer, een container met een capaciteit voor 4 ballen die zeer eenvoudig in gebruik is.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Kop transparant drukregelvat x 4 bollen

Speel altijd met ballen in goede staat dankzij de Head x 4 Pump pressurizer can, een druksysteem met een capaciteit voor 4 ballen. Het heeft een transparant kleurontwerp zodat je de ballen kunt zien, het is licht van gewicht en zeer gemakkelijk te gebruiken. Om te beginnen hoef je alleen maar de balletjes in de pot te doen en deze goed af te sluiten.

Als we die eenmaal hebben, plaatsen we de O-ring voor een hermetische afsluiting en houden we de lucht binnen. Vervolgens plaatsen we het mondstuk van de luchtpomp en drukken tot de gewenste druk is verkregen. In dit geval is het meestal tussen de 22 en 34 PSI, dus de ballen herstellen hun druk en zijn zo goed als nieuw.

Kophouder voor 4 transparante bollen, kenmerken

  • Transparant ontwerp van de Head x 4 Pump-bus.
  • Er zit een luchtpomp in.
  • Het biedt u een O-ring en plug om de klep te beschermen.
  • Boot die een druk bereikt tussen 22 en 34 PSI.
  • Dankzij het lichte gewicht kun je hem gemakkelijk vervoeren.
  • Het wordt gebruikt voor zowel padel- als tennisballen.

Voor wie is het? Het is perfect voor alle doelgroepen omdat het helpt om tennis- en padelballen in goede staat te houden, dus het is een investering die ons op de lange termijn zal helpen geld te besparen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gebouwd met hoogwaardige materialen om optimale prestaties te garanderen. Bovendien kunt u dankzij het transparante kleurontwerp snel de status van de 4 ballen controleren.

Lees meer over Head

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten