Head Pressurizers x3
  • Head Pressurizers x3
  • Head Pressurizers x3

Head Pressurizers x3

PVP: € 25,00
€ 23,95
-5% Head Padel
Kop X3 zwarte drukregelaar | Verleng de levensduur van je padel of tennisballen met deze drukregelaar van Head, een container met een capaciteit voor 3 ballen die licht en gemakkelijk te gebruiken is door spelers
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Head Pressurizers x3

Bespaar geld door versleten ballen te recupereren met de drukfles Head x 3. Het is een drukoplader waarmee u de goede staat van padel- en tennisballen, de optimale conditie van de ballen, kunt herstellen nadat u ze uit de verpakking hebt gehaald. Het heeft geen pomp nodig, dus het is heel gemakkelijk te gebruiken.

Om het te gebruiken, hoef je alleen maar maximaal drie ballen in de cilinder te steken en het deksel te plaatsen totdat het goed past. Vergeet niet om de pakking te plaatsen om de lucht in de boot te isoleren en de interne druk te verhogen tot 14-16 PSI. Op deze manier kunnen de ballen hun interne lucht niet verwijderen, waardoor de oorspronkelijke druk behouden blijft

Headboot voor druk, kenmerken

  • Geniet van een perfecte pot met de Head x 3 drukvat.
  • Klein formaat en zeer licht van gewicht.
  • Draadsysteem dat het gebruik ervan vergemakkelijkt.
  • Solide en compact ontwerp met hermetische sluiting.
  • Inclusief o-ring.
  • Druklader geldig voor padel- en tennisballen.

Voor wie is het? Gericht op elke speler die altijd de ballen in goede conditie wil hebben om padel tennis of tennis te spelen, want met de Head X3 zwart kun je de juiste druk herstellen en ze altijd in perfecte staat hebben om te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u geld bespaart, omdat u geld bespaart door niet zo vaak ballen te hoeven kopen. Dankzij deze drukfles blijven ze langer goed en kunnen ze gebruikt worden voor padel tennis of tennis.

Lees meer over Head

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten