Head Pressurizer x 3 Pump
  • Head Pressurizer x 3 Pump
  • Head Pressurizer x 3 Pump

Head Pressurizer x 3 Pump

PVP: € 52,00
€ 38,95
-26% Head Padel
Pressurizer Head X3-pomp | Speel als nieuwe ballen met de Head Pressurizer, een bus met een capaciteit van 3 ballen die de druk tussen 22-34 PSI handhaaft voor optimale prestaties

Head Pressurizer x 3 Pump

Geniet van een snelle en levendige boot in al je comcapities met de Head x 3 Pump drukpompboot in transparante kleur. Het is een druklader met een luchtpomp. Steek 3 tennis- of padelballen erin en sluit ze goed af, plaats vervolgens de O-ring om de lucht erin te isoleren.

Als we het eenmaal hebben, blijft het over om het mondstuk van de luchtpomp in de klep te steken en op de manometer te drukken met het lipje omhoog totdat een druk tussen 22 en 34 PSI wordt bereikt. Om te eindigen, sluit je het lipje op de pomp en verwijder je het mondstuk om de ballen volledig te herstellen.

Kopboot voor transparante druk, kenmerken

  • Eenvoudig in gebruik dankzij de luchtpomp van de Head x 3 Pump drukvat.
  • Transparant ontwerp om de staat van de ballen te kunnen controleren.
  • Inclusief O-ring en plug om het ventiel te beschermen.
  • Het bereikt een druk tussen 22 en 34 PSI.
  • Zeer licht, met een geschat gewicht van 361 gram.
  • Druklader geldig voor padel- en tennisballen.

Voor wie is het? Geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers die hun wedstrijden of trainingen altijd met nieuwe ballen willen spelen, aangezien de drukregelaar snel de oorspronkelijke druk herstelt, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest complete en geavanceerde producten op de markt is. Het is ook heel gemakkelijk in gebruik en dankzij de compacte constructie is het extreem resistent, waardoor je de ballen te allen tijde kunt zien dankzij het transparante ontwerp.

Lees meer over Head

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten