Wilson ProStaf V2 2023
  • Wilson ProStaf V2 2023
  • Wilson ProStaf V2 2023

Wilson ProStaf V2 2023

PVP: € 315,00
€ 279,95
-12% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 | Uitstekende controle bij elk schot met dit geavanceerde Wilson-racket, een model gemaakt met de beste materialen en een ruw oppervlak.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff V2 padel racket

We analyseren de nieuwste collectie die Wilson voor deze 2022 op de markt brengt, boordevol producten van topkwaliteit. Ontdek het nieuwe Pro Staff V2 padelracket in gele tinten, een model dat opvalt door zijn controle omdat het een rondere vorm heeft en een balans dicht bij de hand, waardoor het gemakkelijker wordt om elk van onze slagen te richten.

Voor de constructie is koolstof zowel in het frame als op de slagvlakken gebruikt, evenals een zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat zorgt voor een zachtere aanraking. Je zult ook genieten van een comfortabelere grip met de nieuwe sublieme grip en verstelbare draagriem. Ten slotte heeft het een ruw oppervlak, wat de effecten op de bal verbetert.

Wilson Pro Staff V2 in gele tinten, functies

  • De Wilson Pro Staff V2 helpt je de bal gemakkelijk te plaatsen.
  • Zacht eva-schuim voor een comfortabelere aanraking en betere sensaties.
  • Het bevat het nieuwe boorsysteem voor scherpe gaten dat zijn prestaties verhoogt.
  • Nieuw gripontwerp en veiligheidskoord dat de grip verbetert.
  • Brede sweet spot door zijn ronde formaat en lage balans.
  • Ruwe vlakken zodat je meer effect aan je opnamen kunt geven.
  • Controleracket voor spelers van hoog niveau.
  • Inbegrepen in het 2020 Wilson mid-racketassortiment voor heren.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten die op gevorderd niveau strijden en een technische speelstijl hebben, aangezien de nieuwe Staff een controleracket is, zodat je de bal met absolute precisie kunt plaatsen en comfortabel van achteren kunt scoren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een Wilson-racket van de hoogste kwaliteit in handen hebt, gemaakt met de nieuwste generatie materialen voor uitzonderlijke prestaties. Bovendien is het ontwerp in zwarte en gele tinten het mooiste, je zult het geweldig vinden als je het ziet!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten