¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!

Wilson Pro Staff V2 Team ALT Grijs Rood

PVP: € 142,98
€ 128,88
-10% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 Team ALT Grey Red padel racket | Verbeter je spel met dit Wilson controleracket, een model met een brede sweetspot waarmee we de bal gemakkelijk terug kunnen brengen naar het veld van onze rivaal
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 15 december, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff V2 Team ALT grijs en rood racket

Geniet van uitstekende controle met het nieuwe Pro Staff V2 Team ALT Grey Red padel racket, een model uit de tussenserie die Wilson Padel 2022 heeft ontwikkeld. Het heeft dus een rond formaat met balans dicht bij de hand, wat het een grote precisie geeft om de bal van achteren onder controle krijgen.

Er is glasvezel gebruikt voor de constructie, dus het is heel gemakkelijk om ermee te spelen en het frame is versterkt met koolstof om een grotere weerstand tegen schokken te hebben. Het bevat ook zacht rubber in de kern, dat een zeer goede baloutput genereert en trillingen elimineert om urenlang zonder ongemak te spelen.

Wilson Pro Staff V2 Team ALT in grijs met rode details, kenmerken

 • Breed slagoppervlak voor meer controle met de Wilson Pro Staff V2 Team ALT Grey Red.
 • Het zal onze fouten vergeven dankzij het ronde ontwerp en de ingehouden balans.
 • Uitstekende bespeelbaarheid dankzij de constructie van glasvezel.
 • Stevige structuur met gebruik van carbon.
 • Schuimkernschuim voor onverslaanbare sensaties bij het slaan.
 • Racket van snelle aanpassing zodat de speler kan verbeteren.
 • Hartontwerp dat grote stabiliteit biedt.
 • Inbegrepen in de Wilson Padel 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die hun niveau willen verbeteren, omdat het een racket is dat zich snel aanpast en een uitstekende controle heeft waarmee we het spel vanaf de achterkant van het veld kunnen domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Door een zeer breed slagoppervlak te hebben, wordt de kans op het missen van gemakkelijke ballen verkleind, waardoor ongeforceerde fouten worden verminderd. Het heeft ook een heel cool ontwerp in grijs met details en een rood centraal logo.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft hij de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft hij ook zijn bijdrage geleverd in padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-circuits.

Ontdek de complete catalogus van padel rackets, schoenen, racketas en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten