Wilson Blade Elite V2
  • Wilson Blade Elite V2
  • Wilson Blade Elite V2

Wilson Blade Elite V2

PVP: € 210,00
€ 129,96
-39% Wilson Padel
Padel padel Wilson Blade Elite V2 | Verbeter je aanvals- en verdedigingsspel met dit veelzijdige Wilson racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat de beste technologieën en design van het merk samenbrengt.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Wilson Blade Elite V2 groen

Ontdek het laatste nieuws van Wislon 2022, we hebben een breed scala aan modellen voor u om uw winnende zwaard te kiezen. We presenteren het nieuwe padel racket Elite V2 zwarte en groene padel racket, een model dat het meest wordt gecompenseerd voor zijn traanvorm en gecentreerde balans, zodat je je beste spel kunt spelen in aanval en verdediging.

Voor zijn constructie combineert het koolstof in het frame en glasvezel op het oppervlak samen met zacht EVA-schuimrubber om een zachtere aanraking te bereiken. Het heeft ook ruwheid, iets dat de effecten aanzienlijk verbetert. Om te eindigen, bevat het een nieuwe verdeling van gaten en een comfortabelere grip die de grip verbetert.

Wilson padel racket Elite V2 zwart en groen, kenmerken

  • Oversize formaat met medium balans van de Wilson padel racket Elite V2 2022 voor een perfecte balans.
  • Druk meer in volleys of spikes dankzij de hardere aanslag.
  • Met het Spin Effect Grip-systeem kun je meer effect aan je slagen geven.
  • Grotere duurzaamheid en stijfheid dankzij het gebruik van carbon in het frame.
  • Vliegtuigen in glasvezel, wat de speelbaarheid verbetert.
  • Nieuwe veiligheidsriem en sublieme grip voor een perfecte grip.
  • Zacht eva-schuimrubber voor fantastische sensaties bij het slaan.
  • Nieuw boorsysteem dat het slagvlak verbreedt.
  • Nieuwe collectie Wilson padel rackets 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten van een hoger niveau, met ervaring in deze sport, omdat ze op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket om de tijden van de wedstrijd bij te houden, want met de nieuwe padel racket Elite kun je je beste spel in verdediging en aanval krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de nieuwste technologieën en materialen op de markt bevat en uitzonderlijke prestaties op het circuit biedt. Het heeft ook een zeer zorgvuldige afwerking, waarbij de kleur zwart wordt gecombineerd met een hart en enkele groene details.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft hij de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft hij ook zijn bijdrage geleverd in padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-circuits.

Ontdek de complete catalogus van padel rackets, schoenen, racketas en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten