Wilson Carbon Force 2024
  • Wilson Carbon Force 2024
  • Wilson Carbon Force 2024

Wilson Carbon Force 2024

PVP: € 150,00
€ 144,95
-4% Wilson Padel
Wilson Carbon Force WR134511U2 | Bereik een uitzonderlijke touch met de nieuwe Wilson Carbon Force 2024, een uitgebalanceerd racket dat uitstekende speelbaarheid biedt dankzij glasvezel.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Carbon Force padelracket

We hebben nu alle nieuwigheden uit de Wilson Sport 2024 catalogus beschikbaar. Haal tegen de beste prijs het nieuwe padel racket Carbon Force grijs in huis, een van de meest uitgebalanceerde rackets die ook een zeer zachte touch biedt. Het combineert een constructie van carbon en glasvezel, een flexibeler materiaal.

Zoals we al zeiden, is het een veelzijdig racket vanwege zijn druppelvorm en evenwichtige balans. Het heeft ook zacht rubber, wat zorgt voor een zeer goede baluitvoer en trillingsvermindering. Het heeft ook een sublieme grip voor een betere houvast en een nieuw boorsysteem dat de prestaties verbetert.

Wilson Carbon Force grijs, kenmerken

  • Controleer het spel zowel aan de achterkant van het veld als dichtbij het net met de Wilson Carbon Force 2024.
  • Heel comfortabel gevoel dankzij het zachte rubber aan de binnenkant.
  • Sharp Hole technologie toegepast in de gatenverdeling.
  • Veelzijdig racket dankzij het druppelvormige ontwerp en gecentreerde balans.
  • Versterkt frame in carbon, wat de duurzaamheid verbetert.
  • Glasvezel bladen voor betere speelbaarheid.
  • Inclusief vervangbaar veiligheidskoord.
  • Gevorderde serie rackets voor Wilson-spelers 2023.

Voor wie is het bedoeld? De beste keuze voor gevorderde of gemiddelde spelers die vooruit willen komen, aangezien het een racket is dat snel aan te passen is en bovendien zeer goed in balans is. Hierdoor helpt het je om de bal te controleren en die extra kracht te krijgen die je aan het net nodig hebt.

Waarom zal je ervan houden? Omdat het gevoel uitstekend is, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak van zijn zachtere touch. Het heeft ook een coole esthetiek, met een elegante kleurencombinatie zoals bruin en grijs voor het logo.

Ontdek meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport al vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 bereidt het de beste atleten ter wereld voor, en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, rackettassen en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Twijfel niet langer en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten