Wilson Pro Staff LT 2023
  • Wilson Pro Staff LT 2023
  • Wilson Pro Staff LT 2023

Wilson Pro Staff LT 2023

PVP: € 290,00
€ 259,95
-11% Wilson Padel
padel racket Wilson Pro Staff LT | Uitstekende controle en beheersbaarheid met dit Wilson padelracket, een technisch model dat ook een lichtgewicht constructie heeft voor veeleisende vrouwen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff LT padel racket

We stellen je de nieuwste collectie van Wilson Padel 2022 ter beschikking met echt fantastische modellen zodat je je beste spel op het veld kunt laten zien. We presenteren het nieuwe Pro Staff LT blauwe padel racket, een model ontworpen in een ronde vorm en met een lage balans, dus we raden het aan aan spelers die meer prioriteit geven aan controle.

Het is het lichtste model in de Staff-serie, met een gewicht van ongeveer 355 gram, dus zeer handzaam. Het heeft een koolstofconstructie, waardoor het meer weerstand heeft. De kern is gemaakt van eva-rubber, dus we hebben een zeer goede trillingsabsorptie zonder kracht te verliezen. Ten slotte bevat het het nieuwe perforatiesysteem met scherpe gaten en sublieme grip die de grip verbetert.

Wilson Pro Staff LT zwart en blauw, kenmerken

  • De Wilson Pro Staff LT is door zijn rondere vorm en ingehouden balans een controleracket.
  • Licht van gewicht, rond de 355 gram, wat hem erg handzaam maakt.
  • Constructie met koolstof, wat de weerstand verhoogt.
  • Eva rubberen kern die een comfortabele aanraking genereert zonder zijn kracht te verwaarlozen.
  • Subliem manchetontwerp voor een comfortabelere grip.
  • Ruw oppervlak dat de effecten verbetert.
  • Boorsysteem met scherpe gaten dat superieure prestaties levert.
  • Opgenomen in de Wilson padel racketcatalogus voor 2022.

Voor wie is het? Omdat het een lichter model is, raden we het aan voor zowel meisjes als jongens die op zoek zijn naar een hanteerbaar controleracket, omdat het gemakkelijk kan worden verplaatst en ook een breed slagoppervlak heeft, waardoor je de meest niet-gecentreerde ballen kunt terugslaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij al je fouten vergeeft dankzij zijn brede sweetspot, zodat je niet zo veel ongedwongen fouten maakt. Het keert ook terug met een nieuw en coolste ontwerp, waarbij de kleur zwart wordt gecombineerd met een blauw hart, frame en logo die het het meest spectaculair maken.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten