Overgrip Wilson Pro geel x 3
  • Overgrip Wilson Pro geel x 3

Overgrip Wilson Pro geel x 3

PVP: € 9,50
€ 7,50
-22% Wilson Padel
Wilson Pro gele padel overgrip | Train als een professional met de nieuwe Wilson Pro overgirps in geel, ontworpen om de grip van je padel racket en het ademend vermogen te verbeteren

3 Wilson Pro technische overgrips geel

Geef het beste van jezelf terwijl je comfortabel speelt met de nieuwe overgrips van het merk Wilson, ontworpen om je de beste kwaliteit en duurzaamheid te geven. Een daarvan is de Pro in het geel, een aanvulling die de functie vervult van het verbeteren van de grip van je hand op het racket.

Voor de vervaardiging ervan is een groot aantal materialen gebruikt, waaronder de ademende materialen die verantwoordelijk zijn voor het absorberen van het zweet van de handen, waardoor wordt voorkomen dat de padel racket uit de handen glijdt. Bovendien is de textuur erg zacht, zodat het geen irritaties in de handen veroorzaakt.

Wilson overgrips Pro in geel, kenmerken

  • Wilson Pro Yellow Overgrips worden verkocht in verpakkingen van drie.
  • De lichtste, zodat hij geen onnodig gewicht toevoegt aan je padelracket.
  • Hoogwaardige materialen, dus ze zijn zeer resistent.
  • Ze verbeteren de grip dankzij hun semi-kleverige textuur.
  • Het zal niet moeilijk voor u zijn om aan of uit te trekken.
  • Nieuwe Wilson Padel 2022-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor die mensen die de grip van hun racket willen verbeteren en daarom een accessoire nodig hebben dat de dikte vergroot, zodat je ongehinderd je beste slagen op de baan kunt slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden omdat ze comfortabel zijn dankzij de gebruikte materialen die ze zo zacht maken, maar ook vanwege hun gele ontwerp dat je kunt combineren met je padelracket.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten