Overgrip Joma Club Cuhsion fluorescerend geel
  • Overgrip Joma Club Cuhsion fluorescerend geel

Overgrip Joma Club Cuhsion fluorescerend geel

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Joma
Set van 3 Joma Club Cuhsion fluorescerende gele overgrips | Laat het zweet je niet tegenhouden op de baan met de nieuwe Club Cuhsion overgrips van de firma Joma die helpen de grip van je racket te verbeteren zodat niets je tegenhoudt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrip padel Joma Club Cuhsion fluorescerend geel

Vind in onze online padelwinkel een groot aantal accessoires en aanvullingen waarmee je jezelf kunt uitrusten voor het spel. Koop de nieuwe Club Cuhsion overgrips die deel uitmaken van de nieuwe Joma collectie en perfect zijn om de grip van je racket te verbeteren.

Voor de fabricage is hars gebruikt op het voorste gedeelte, wat zorgt voor een goede grip, zelfs met zweet, zodat niets je ervan weerhoudt om je beste foto's te maken. Bovendien is de plaatsing heel eenvoudig, dus het duurt niet lang om hem aan of uit te trekken om hem te verwisselen.

Joma Club Cuhsion Overgrip in fluo geel, kenmerken

  • De Joma Club Cuhsion Overgrips zijn verkrijgbaar in meer kleuren om uit te kiezen.
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 3 stuks overgrips.
  • Zeer goede hechting dankzij de hars aan de voorzijde.
  • Ze voorkomen een goede grip niet, zelfs niet met zweet.
  • Zeer opvallend design in fluorescerend geel.
  • Nieuwe catalogus van Joma 2023 accessoires.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die willen voorkomen dat zweet een goede grip op het racket belemmert, want dankzij de gebruikte materialen bieden ze je een goede grip, zelfs met zweet, zodat je je beste resultaten op de baan kunt geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het wordt verkocht in een pakket van drie stuks, zodat u het indien nodig kunt ruilen of op uw rackets kunt plaatsen. Je zult het ook leuk vinden vanwege het opvallende fluorescerende gele ontwerp.

Ontdek meer over het merk JOMA

Het bedrijf Joma Sport weet zich aan te passen aan atleten door een breed scala aan producten te creëren om verschillende sporten te beoefenen. padel is geen uitzondering en het is al vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Juani Mieres.

Ontdek hun nieuwe padelschoenen, kits en complete collectie padelrackets, we zijn er zeker van dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten