Overgrips Head XtremeSoft Amarillos
  • Overgrips Head XtremeSoft Amarillos

Overgrips Head XtremeSoft geel

PVP: € 7,95
€ 5,51
-31% Head Padel
Overgrips Head XtremeSoft | Verbeter de grip van je padel racket met deze Head padel overgrips, te koop in verpakkingen van 3 en ontworpen met een dunne dikte, glad oppervlak en gele kleur
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrips padel Head XtremeSoft geel

Laat het racket niet uit je handen glippen met de nieuwste accessoires van Head Padel 2020. Koop de XtremeSoft Yellow overgrips, een uitvoering die past bij de Alpha Pro V. Ze worden verkocht in verpakkingen van 3 stuks en hebben een dikte van 0,50 millimeter.

Zo hebben ze een fijn design, zodat je geen sensaties verliest bij het slaan. Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt voor hun vervaardiging om een lange levensduur te bereiken en ze zijn ook de favoriete overgrips van Sanyo Gutiérrez.

Overgrip Head XtremeSoft geel, kenmerken

  • De Head XtremeSoft Yellow 2020 Overgrips passen bij de nieuwe Alpha Pro V
  • Gebruikt door Sanyo Gutiérrez.
  • Koop ze in verpakkingen van 3 eenheden en fluorkleur.
  • Ze helpen u de padel racket stevig vast te houden en voorkomen dat u vocht in uw handen krijgt.
  • Slank ontwerp en behouden hun prestaties langer.
  • Catalogus met accessoires voor Head Padel-spelers.

Voor wie is het? Ze kunnen worden gebruikt door alle soorten spelers, zowel professionals als beginners die de grip van hun racket willen aanpassen aan hun behoeften of die problemen hebben met zweten in hun handen, aangezien de overgrips van het Head zeer absorberend zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Op het eerste gezicht vanwege het spectaculaire ontwerp in fluorgeel. Ze hebben het dit kleurrijke ontwerp gegeven zodat je het kunt combineren met de nieuwe Graphene Alpha Pro V, een van de best verkochte headrackets in een beperkte oplage voor zijn 5e verjaardag.

Lees meer over het merk HEAD

De reputatie van Head Sport binnen de racketsport is bekend. Hij rust al geruime tijd de beste padelsers uit en werd in de WPT vertegenwoordigd door Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez.

Ontdek de uitgebreide catalogus met padelrackets, schoenen, kits en andere accessoires aangepast aan de behoeften van het hele publiek en met een onberispelijke afwerking. Aarzel niet en rust jezelf uit met zijn nieuwe padelcatalogus, je zult er dol op zijn!

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten