Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padelgreep Babolat Syntec Team x1 zwart
  • Padelgreep Babolat Syntec Team x1 zwart

Padelgreep Babolat Syntec Team x1 zwart

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Babolat
Padelgreep resistente Babolat Syntec Team x1 zwart | Rust jezelf uit met de beste accessoires van het merk Babolat, waar je de Syntec Team-handgreep kunt vinden die is ontworpen om op het handvat van het padelracket te worden geplaatst

Padelgreep Babolat Syntec Team x1 zwart

Je hebt al de beschikking over de nieuwe collectie accessoires en accessoires van het merk Babolat waar je kunt kiezen uit een breed scala aan opties voor je racket. Een daarvan is de nieuwe Syntec Team-grip die in het zwart is ontworpen, een zeer licht accessoire dat geen onnodig gewicht toevoegt aan je racket.

De plaatsing is heel eenvoudig, dus het duurt niet lang, het is ook ontworpen met materialen met een hoge weerstand, zodat je er lang mee kunt spelen. Aan de andere kant is het dunner ontworpen, zodat het handvat niet te dik wordt als het er eenmaal op zit.

Babolat handgreep Syntec Team in zwarte kleur, kenmerken

  • De Babolat Syntec Team grip wordt per stuk verkocht.
  • Hoge kwaliteit om slijtage te weerstaan.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken, dus het kost niet veel tijd.
  • Licht voegt geen extra gewicht toe als het eenmaal is aangebracht.
  • Ontwerp in zwart met de naam van het merk in rood.
  • Accessoires en aanvullingen om Babolat 2023 padel te spelen.

Voor wie is het? Het is ontworpen met die mensen in gedachten die de grip van hun racket willen verbeteren, aangezien de Syntec-grip het handvat iets meer dikte geeft, zodat niets je tegenhoudt. Aan de andere kant voorkomt het ook de ophoping van zweet op de hand zodat deze niet wegglijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is voor het racket dat mede dankzij de gebruikte materialen van hoge kwaliteit is. Het is ook ontworpen in zwart met details in rood, een perfecte combinatie om te dragen met je padelracket.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten