Overgrips Adidas Tacky geel microgeperforeerd
  • Overgrips Adidas Tacky geel microgeperforeerd

Overgrips Adidas Tacky geel microgeperforeerd

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Adidas Padel
Draag kwaliteitsaccessoires dankzij de nieuwe Adidas-collectie waarin je het pakket van 3 microgeperforeerde overgrips in neongeel kunt vinden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrips Adidas Tacky geel microgeperforeerd

Rust jezelf volledig uit met de nieuwe collectie accessoires van Adidas. Ontdek het pakket overgrips om padel te spelen waarin drie units zijn geleverd, allemaal met microperforaties, perfect om in de zomermaanden te spelen, omdat ze de ophoping van zweet in de hand helpen voorkomen.

Ze bieden je ook een geweldige grip op het racket, omdat als je het eenmaal erop zet, de dikte van de grip toeneemt, zodat je comfortabel kunt spelen. Ze helpen ook handblessures te voorkomen, zodat je in elke wedstrijd op je best kunt presteren.

Adidas pakket 3 eenheden micro-geperforeerde en gele overgrips, kenmerken

  • Adidas plakkerige gele overgrips worden verkocht in verpakkingen van drie stuks.
  • Ze zijn microgeperforeerd voor een betere zweetventilatie.
  • Langere levensduur dankzij de vervaardiging met polyurethaan.
  • Lengte 100 cm en breedte 2,5 cm.
  • Het zorgt ervoor dat de padel racket niet uit de hand glijdt door zweet.
  • Accessoirescatalogus voor Adidas Padel 2022-spelers.

Voor wie is het? Het is ideaal voor elke speler die de dikte van de grip wil vergroten om het racket beter vast te kunnen pakken en daardoor comfortabel te spelen. Ze helpen ook overmatig zweten in de handen te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een pakket van drie overgrips gaat kopen, zodat je niet elke keer dat je ze wilt kopen meer geld hoeft uit te geven. Bovendien zijn ze ontworpen in neongeel, een keuze die de aandacht zal trekken.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten