Overgrip Pro-kleuren
  • Overgrip Pro-kleuren

Overgrip Pro-kleuren

€ 5,95
Nox
Koop de smooth padel overgrips in 3 kleuren van Nox, een accessoire waarmee je je grip verbetert en die je ook nog eens kunt combineren met je racket
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Gekleurde Nox Overgrips

We hebben de beste padelaccessoires en de favorieten voor de spelers. Koop de Nox 2019 color pro padel overgrips, een accessoire waarmee je de grip van je padel racket aan je hand kunt aanpassen.

Dankzij zijn samenstelling slaagt het erin trillingen te verminderen en te voorkomen dat ze uw arm aantasten. Het zal u ook helpen vocht in uw handen te verminderen, zodat u zelfs in de zomer kunt genieten van een droge grip. Producteigenschappen

  • De nox pro colors 2019 overgrips zijn geschikt voor zowel padel- als padel rackets.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van 3 stuks.
  • Ideaal om ze te combineren want de ene is geel, de andere blauw en de andere zwart.
  • Ze bevatten lijm voor snelle plaatsing.
  • Fijnste afwerking voor onverslaanbare sensaties.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2019 te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor elke speler met zwetende handen, omdat het een accessoire is dat zweet absorbeert en voorkomt dat het racket wegglijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Gelukkig zijn ze extreem duurzaam omdat er zeer resistente materialen zijn gebruikt. Ze gaan dus meer games mee en je hoeft ze niet zo vaak te vervangen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Onze beste producten