¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!

Wilson Blade Team V2 groen

PVP: € 95,04
€ 86,74
-9% Wilson Padel
padel racket Wilson padel Blade Team V2 groen | Bepaal je speelstijl met dit Wilson racket van gemiddeld niveau, een zeer goed uitgebalanceerd model met een elastische touch dankzij het glasvezel en schuimrubber.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 15 december, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Blade Team V2 groen padel racket

Schakel de gecontroleerde bal van achteren uit en maak genadeloos af met het nieuwe groene padel racket Team V2-padel racket, een van de meest gecompenseerde in de Wilson Padel 2022-collectie. Om gelijke kracht en controle te bieden, is het ontworpen in een traanvorm en medium evenwicht. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan met het schuimrubber dat erin wordt gebruikt.

Voor het oppervlak is glasvezel gebruikt, een materiaal dat elastischer is dan koolstof, dus het is geen hard mes. Het beschikt ook over een Sharp Hole Technology-boring die de prestaties verbetert en u zult genieten van een zeer comfortabele grip dankzij het sublieme gripontwerp met het polsband-veiligheidskoord dat perfect om de pols past.

Wilson padel racket Team V2 in het groen, kenmerken

 • Sublieme vuist en polsband voor een comfortabelere grip van de Wilson padel racket Team V2 Black 2022.
 • Teardrop-formaat met gecentreerde balans voor een grote veelzijdigheid.
 • Elastisch gevoel dankzij de glasvezel weefconstructie.
 • Je zult nauwelijks trillingen merken met het schuimrubber dat in de kern wordt gebruikt.
 • Het bevat het nieuwe boorsysteem voor scherpe gaten dat de prestaties verhoogt.
 • Drilled Sharp Hole Technology die de weerstand van de vliegtuigen verbetert.
 • Het is voorstander van een snelle aanpassing, zodat het niet moeilijk is om ermee te spelen.
 • Een van de nieuwe Wilson 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Perfect voor atleten die zich nog in de verbeteringsfase bevinden, omdat het een zeer goed gecompenseerd en beheersbaar padel racket is, dus het is niet moeilijk om te spelen, dus het stelt je in staat om kracht, controle en comfort te hebben bij elke slag, waardoor je vooruitgang kunt boeken in elke slag wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding heeft, omdat het de beste materialen en afwerkingen van het merk combineert en niet overdreven duur is. Bovendien valt dit seizoen het meest op, aangezien het ontwerp in fluorescerend groen is met het logo en de details in zwart.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft hij de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft hij ook zijn bijdrage geleverd in padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-circuits.

Ontdek de complete catalogus van padel rackets, schoenen, padel rackets en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten