Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Pro Staff Team Negra 2020
  • Wilson Pro Staff Team Negra 2020
  • Wilson Pro Staff Team Negra 2020

Wilson Pro Staff Team Negra 2020

PVP: € 130,00
€ 109,95
-16% Wilson Padel
Dit Wilson padel racket is ideaal voor de speler die zijn spel wil perfectioneren, aangezien het een brede sweet spot heeft om geen onnodige ballen te missen.

padel racket Wilson Pro Staff Team en negro

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Wilson Padel 2020 -collectie. In onze online winkel kunt u het Pro Staff Team Black padelracket kopen, een model dat ons helpt bij het controleren en plaatsen van onze slagen dankzij het ronde formaat en de ingehouden balans.

Het is heel gemakkelijk aan te passen omdat er meer flexibele materialen zijn gebruikt bij de constructie. Het heeft dus een glasvezelstructuur en schuimrubber met een lage dichtheid aan de binnenkant. Het bevat ook scherpe gatentechnologie bij het boren en een nieuw handvatontwerp.

Wilson Pro Staff Team in zwart, kenmerken

  • Maximale speelbaarheid van de Wilson Pro Staff Team Black 2020.
  • Dankzij de glasvezelweefselconstructie past de speler zich snel aan.
  • Kernschuimkern, een zacht schuim om te voorkomen dat je het gevoel verliest bij het slaan.
  • Nieuw perforatiesysteem dat de grip op de bal verbetert.
  • Subliem manchetontwerp, met microperforaties om vocht te absorberen.
  • Controle padel racket, met rond formaat en ingehouden balans.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, wat zorgt voor een comfortabelere slag.
  • Wilson Padel 2020 intermediate racketserie.

Voor wie is het? Gericht op de mid-level speler of degenen die af en toe spelen en een niveau willen stijgen, aangezien het brede slagoppervlak van het professionele stafteam ons zal helpen off-center ballen te corrigeren en onze techniek te verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen is het heel gemakkelijk om mee te spelen, omdat het de speler een snelle aanpassing en maximale speelbaarheid biedt. Daarnaast houden we van het nieuwe zwarte design met de zwarte W, erg gaaf!

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten