Mochila Vibora Taipan naranja
  • Mochila Vibora Taipan naranja

Mochila Vibora Taipan naranja

PVP: € 30,00
€ 24,95
-17% Vibora
Padelrugzak Vibora Taipan oranje | Alles wat je nodig hebt bij de hand in deze fantastische Vibora padelrugzak, een zeer praktische tas voor degenen die meestal een racket en accessoires meenemen om te spelen

Kleine oranje Taipan Vibora-tas

Geniet van de beste padelproducten in onze online winkel. Haal de nieuwe Taipan padelrugzak in oranje en zwart, een tas gemaakt met de beste materialen van het Franse bedrijf en met een kleurrijke afwerking, zoals we gewend zijn.

We kunnen zeggen dat het een redelijke capaciteit heeft, ideaal om alleen mee te nemen wat we nodig hebben. Het heeft een Headvak, een ander om het padel racket achter te laten en kleinere vakken om accessoires bij de hand te houden. Het heeft ook beschermingen om u geen ongemak te bezorgen wanneer u het op uw rug draagt.

Oranje Taipan tas, kenmerken

  • Redelijke maat van de Orange Taipan Viper, gewoon voor eerlijk.
  • Headvak voor wat kleding, handdoek en schoenen.
  • Achterin kan je 1 padelpadel kwijt.
  • Zeer comfortabel, met handvatten en gewatteerde delen.
  • Ritsen met handvatten om het openen te vergemakkelijken.
  • Nieuwe collectie rugzakken voor Vibora Padel 2022 spelers.

Voor wie is het? We raden het aan voor jongens die dagelijks trainen en zich meestal verplaatsen op een motor of elektrische scooter, omdat het een redelijk handzame rugzak is die je op je rug kunt dragen en die niet in de weg zit.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat hij zijn functie perfect vervult, heeft hij ook een aantrekkelijk zwart design met een logo op de voorkant en andere details in oranje, zodat je er overal stijl mee uitstraalt.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten