Mochila Vibora Taipan verde
  • Mochila Vibora Taipan verde

Mochila Vibora Taipan verde

PVP: € 30,00
€ 24,95
-17% Vibora
Mochila de padel Vibora Taipan verde | Praktische Vibora-rugzak om naar de padelbanen te gaan, omdat hij een compartiment voor het racket en een ander Headvak bevat om te vervoeren wat je nodig hebt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Vibora Taipan kleine tas in groen

Rust jezelf uit met de beste padelaccessoires dankzij Vibora 2022. We presenteren de nieuwe Taipan padelrugzak in zwart met groene details, een zeer praktische tas om de benodigdheden mee te nemen, omdat er voldoende ruimte is voor het racket en wat kleding of accessoires.

Zo heeft het een achtervak voor een padelracket, nog een Headvak en andere kleinere gaasvakken aan de zijkanten. Het bevat ook gevoerde handgrepen om ongemak en rugpijn te voorkomen als we zwaarder worden belast.

Groene Taipan tas, kenmerken

  • De groene Taipan Vibora heeft gewatteerde banden en beschermingen.
  • Onafhankelijk compartiment voor 1 padel rackets.
  • Groot Headvak voor schoenen of wat kleding.
  • Extra ruimte om accessoires en persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Stevige en afwasbare materialen.
  • Verkrijgbaar binnen de Vibor-a 2022 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Voor elke jongen die zich met de motor of fiets verplaatst en een praktische tas wil hebben om al zijn padeluitrusting op een georganiseerde en comfortabele manier te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op het eerste gezicht erg gaaf is. De firma heeft het een zeer elegant ontwerp gegeven door de kleur zwart te combineren met het slangenlogo op de voorkant en groene ritsen.Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten