Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Vibora Tour Plata Reedition
  • Paletero Vibora Tour Plata Reedition
  • Paletero Vibora Tour Plata Reedition

Padel Tassen Vibora Tour Plata Heruitgave

PVP: € 100,00
€ 74,95
-26% Vibora
Padel Tassen grande Vibora Tour Plata Heruitgave 2021 | Mis niets met deze Vibora Padel Tassen, hij heeft grote afmetingen en compartimenten voor allerlei soorten materiaal en een onberispelijk ontwerp
Schrijf een beoordeling

Bolsa Vibora Tour en Plata

Geniet van kwaliteitsproducten met de nieuwe padelcollectie Vibor-a 2021. Ontdek de nieuwe Tour Plata Reedition-Padel Tassen, een van de grootste op de markt om al je uitrusting op een ordelijke en comfortabele manier te vervoeren, omdat hij bescherming heeft op de handgrepen en op de rug.

Het verdeelt zijn ruimte in 2 zijden voor padel rackets met thermotechnologie. Hierin kun je 2 tot 3 rackets opbergen en zijn ze beschermd tegen extreme temperaturen. Het bevat ook een apart compartiment voor schoenen, een Headvak en andere kleinere voor accessoires.

Vibora Tour padeltas in zilver, kenmerken

  • De Vibora Tour Plata Reedition heeft 2 compartimenten bekleed met thermisch materiaal.
  • Groot, ideaal voor sporters die op de club douchen.
  • Onafhankelijke zak om schoenen en vuile kleren te ventileren.
  • Gewatteerde en verstelbare bandjes om zich aan je rug aan te passen.
  • Kleine vakken om de sleutels of portemonnee achter te laten.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora 2021 padeltassen.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die meestal met veel materiaal reizen, aangezien de zilveren tour grote compartimenten heeft voor allerlei soorten materiaal. Ook voor wie op zoek is naar een robuuste tas met thermofunctie.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het op het eerste gezicht leuk vinden, omdat het een poly-lederen afwerking heeft die zwart combineert met zilveren details. We verzekeren je dat al je leeftijdsgenoten jaloers op je zullen zijn!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten