Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Tour Plata 2020
  • Paletero Tour Plata 2020

Padel Tassen Vibora Tour Plata 2020

PVP: € 99,95
€ 79,95
-21% Vibora
Draag al uw materiaal in deze Vibora-Padel Tassen, ontworpen met grote afmetingen zodat u niets achterlaat en met uitzonderlijke afwerkingen

Padel Tassen Vibora Tour Plata 2020

Geniet van alle kwaliteit van Vibora met de Padel Tassen Tour Plata 2020. Het is een van de grootste in de collectie, dus je kunt al je apparatuur op een ordelijke en comfortabele manier vervoeren. Het bevat ook beschermingen om het veel comfortabeler te maken en geen ongemak te veroorzaken.

Aan de andere kant heeft het 2 kanten voor padelrackets. Beide hebben capaciteit voor 2 rackets en zijn bekleed met thermisch materiaal om te voorkomen dat de kou of hitte je rackets beschadigt. Daarnaast heeft het een exclusief vak om de schoenen in te laten, zodat je ze niet met de rest hoeft te mixen.

Vibora Tour Zilver padeltas, kenmerken

  • De Vibora Tour Plata 2020 heeft 2 vakken voor meerdere rackets.
  • Zijkanten met thermotechniek om de rackets in goede conditie te houden.
  • Van grote afmetingen ongeveer 58 x 30 x 42 cm.
  • Onafhankelijke zak om te ventileren en vuil van de schoenen te schudden.
  • Gewatteerde en verstelbare bandjes om zich aan je rug aan te passen.
  • Kleine vakken om de sleutels of portemonnee achter te laten.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora 2020 tassen voor jongens.

Voor wie is het? Ontworpen voor: spelers die na de training meestal douchen en veel spullen mee moeten nemen, omdat het een grote tas is met verschillende vakken om alles netjes te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de meest elegante en verfijnde van de collectie is. Het bedrijf heeft hoogwaardige materialen gebruikt, met een zwarte combinatie, zilveren logo en witte details, je zult jaloers zijn op je collega's!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden./p>

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten