Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Gorra Star Vie Negra 2021
  • Gorra Star Vie Negra 2021
  • Gorra Star Vie Negra 2021

Star Fri Black Cap 2021

PVP: € 19,00
€ 13,95
-27% Star Vie
Padelmuts Star Fri Zwart 2021 | Koop deze Star Vie padelpet voor de beste prijs, ideaal om zweten en lichtstralen te voorkomen, en biedt u te allen tijde veel comfort

Star Vie Zwarte technische pet met wit logo

Geniet van geweldige sensaties op de baan met onze accessoires om padel te spelen. Koop de zwarte padelpet uit de Star Fri 2021-catalogus, een accessoire dat je zowel kunt gebruiken om te sporten als om te gaan wandelen tijdens de heetste dagen.

Het is gemaakt van lichte en resistente stoffen voor meer comfort als het eenmaal is aangetrokken. Het heeft ook een verstelbare riem aan de achterkant en we verzekeren je dat het zijn prestaties in de loop van de tijd behoudt. Om af te werken, biedt het een hoog absorptievermogen.

Star Vie zwarte pet, kenmerken

  • De Star Vie Negra 2021 is voorzien van een verstelbare riem voor een perfecte pasvorm.
  • Het combineert lichte en resistente materialen voor meer comfort.
  • Zwart design, wit logo en rode details.
  • Binnenvoering voor meer absorptie.
  • Biedt een duidelijk gezichtsveld.
  • Nieuwe accessoires om padel Star vr 2021 te spelen.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor zowel jongens als meisjes, omdat het een unisex-ontwerp heeft en perfect zijn functie vervult: beschermen tegen zweten en zonnestralen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de verstelbare riem hem extreem comfortabel maakt, past hij zich aan elke speler aan. Bovendien maakt het zwarte ontwerp het een klassieker omdat het te combineren is met elke padelkit.

Lees meer over het merk STAR VIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten