Asics polsbandje Performance zwart
  • Asics polsbandje Performance zwart

Asics polsbandje Performance zwart

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Asics
Asics Performance zwart | Koop de zwarte polsbandjes met wit logo van Asics, een accessoire om het gewricht te ondersteunen en zweet tegen te gaan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes Padel Asics Performance zwart

Als je last hebt van vocht op je armen, stellen we de zwarte polsbandjes met wit logo van padel voor, een accessoire van Asics waarmee je zweet onder controle kunt houden en op je best kunt presteren tijdens veeleisende wedstrijden.

Ze zijn elastisch en passen perfect om je pols, wat ook helpt om het gewricht beter te beschermen. Ze helpen ook om stevig grip te houden op het racket en te voorkomen dat het wegglijdt door zweterige handen.

Kenmerken van de zwarte polsbandje van Asics met wit logo

  • De prestaties van Asics gaan niet achteruit in de loop van de tijd.
  • Standaardformaat, biedt uitstekende vochtopname.
  • Niet te strakke pasvorm.
  • Samenstelling van verschillende materialen die de prestaties verbeteren.
  • Zachte aanraking maakt ze gemakkelijk om mee te spelen, ze belemmeren niet.
  • Assortiment accessoires voor Asics-spelers.

Voor wie is het bedoeld?

Het is het perfecte accessoire voor elke speler die last heeft van zweet op de armen en behoefte heeft aan kwaliteitspolsbandjes die voorkomen dat zweetdruppels op de handen terechtkomen en het vasthouden van het racket bemoeilijken.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die hun eigenschappen behouden, zelfs na verloop van tijd en herhaalde wasbeurten. Bovendien kun je ze vanwege hun zwarte ontwerp met elke outfit dragen.

Ontdek meer over het merk ASICS

We kennen allemaal de kwaliteit van Asics Padel, een referentie voor veel sporters. Onder het motto "een gezonde geest in een gezond lichaam" presenteert het zich in deze veeleisende sector als een van de grootste fabrikanten van sportkleding, padelrackets, schoenen en andere accessoires.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Veel professionele spelers concurreren met Asics-producten, doe zoals zij en presteer op je best!

Features Jaar: 2024
Onze beste producten