Siux Trilogy 3 Control
  • Siux Trilogy 3 Control
  • Siux Trilogy 3 Control

Siux Trilogy 3 Control

PVP: € 320,00
€ 124,96
-61% Siux
Siux Trilogy 3 Control | Plaats de bal waar je je oog op richt met dit Siux Trilogy 3 Control-racket, een geavanceerd model met een brede sweetspot die al onze fouten zal vergeven
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy 3 Control padel racket

Voor de meest veeleisende presenteren we de nieuwe editie van het Trilogy 3 Control padelracket in zwart en rood, een van de meest technische van de geavanceerde serie van Siux 2023. Dankzij de ronde vorm en balans dicht bij de hand, zult u genieten a Geweldige controle over de bal en onverslaanbare effecten dankzij het ruwe reliëf.

De touch is ook niet verwaarloosd, want dankzij de combinatie van 24k carbonstof samen met eva-rubber met gemiddelde dichtheid, biedt het zeer goede sensaties. Het beschikt ook over het dempersysteem om trillingen te verminderen, evenals een stuk in het hart dat voor meer stabiliteit zorgt.

Siux Trilogy 3 besturing in rood, kenmerken

  • De Siux Trilogy 3 Control is een control padel racket, met een ronde vorm en lage balans.
  • Reliëf oppervlak om effecten te verbeteren.
  • Goede balopbrengst dankzij de kern van medium dichtheid in eva-rubber.
  • Weerstand tegen stoten of schokken met het frame van 100% carbon.
  • Het heeft dempers, een systeem dat erin slaagt trillingen te elimineren.
  • 24K zilver koolstofweefsel aangebracht op het oppervlak.
  • Glanzend gladde afwerking die carbon gezien combineert met groen.
  • Een van de nieuwe padel rackets voor dames van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor de technische speler, degene die meestal rechts speelt en graag meer verdedigt, aangezien de Trilogy Control een breed slagoppervlak biedt om ongedwongen fouten te verminderen en zo min mogelijk te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke touch biedt, waardoor je tijdens je wedstrijd kunt genieten van onverslaanbare sensaties. Bovendien loopt ook de afwerking niet ver achter, want met de combinatie van rood in zichtbaar carbon sta je in het middelpunt van de belangstelling.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten