Siux Beat Hybrid 2024
  • Siux Beat Hybrid 2024
  • Siux Beat Hybrid 2024

Siux Beat Hybrid 2024

PVP: € 79,00
€ 78,95
-1% Siux
Siux Beat Hybrid BEATHYB | Verbeter je spel met de Siux Beat Hybrid 2024: perfecte balans tussen kracht en controle. Ideaal voor beginners. Uniek ontwerp. Ga met vertrouwen vooruit!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Beat Hybrid Padelracket

Geef je eerste slagen met de padel racket Siux Beat Hybrid 2024, die zich presenteert als de ideale keuze voor beginnende spelers op zoek naar een racket dat een perfecte balans biedt tussen kracht en controle. Dankzij het hybride ontwerp en het gemiddelde balans, stelt dit racket je in staat om je aan te passen aan elke spelsituatie, met de nodige veelzijdigheid om verschillende tegenstanders op de padelbaan aan te kunnen.

Gebouwd met glasvezel op de vlakken en het frame, garandeert de Beat Hybrid duurzaamheid en een consistente respons in de loop van de tijd. De toevoeging van EVA SOFT rubber in de kern zorgt voor een zachte aanraking, verbetert de gevoeligheid bij elke slag en biedt uitzonderlijke controle over de richting van de bal. Het unieke ontwerp, met spiralen in zwart en grijs, laat het racket niet alleen esthetisch opvallen, maar verbetert ook de duurzaamheid.

Kenmerken van de padel racket Siux Beat Hybrid 2024

  • Hybride vorm en gemiddelde balans voor veelzijdig spel.
  • Hoogwaardige glasvezel op de vlakken en het frame, voor duurzaamheid.
  • EVA SOFT rubber in de kern voor solide slagen en superieure controle.
  • Glanzende afwerking en ontwerp met spiralen in zwart en grijs voor een aantrekkelijke esthetiek.
  • Aanpasbaar aan elke speelstijl en tegenstander met precisie en effectiviteit.
  • Onderdeel van de Siux 2024 beginnersracket collectie.

Voor wie is het?

Gericht op beginnende spelers die een solide basis willen leggen in hun speeltechniek, is de Siux Beat Hybrid 2024 perfect voor degenen die willen evolueren op de baan met een gereedschap dat hen in staat stelt het spel te beheersen en te experimenteren met verschillende stijlen.

Waarom vind je het leuk?

Het zal je aandacht trekken niet alleen vanwege zijn gebalanceerde en veelzijdige prestaties, maar ook vanwege zijn aantrekkelijke ontwerp. Ideaal om te verbeteren in het spel, zal zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende speelsituaties je ervan overtuigen dat dit het racket is waarmee je verder wilt in je sportcarrière.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een iconisch merk in de padelwereld, erkend vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting is Siux toonaangevend geweest in het ontwerpen en produceren van rackets, met een focus op het vervullen van de behoeften van spelers van alle niveaus, en altijd strevend naar maximale kwaliteit en prestaties in elk product.

Gedurende de jaren heeft Siux hun processen en technologieën blijven verbeteren om rackets te leveren die opvallen op de baan. De combinatie van innovatief ontwerp, geavanceerde materialen en oog voor detail maken van Siux een toonaangevend merk voor spelers die op zoek zijn naar het beste in padeluitrusting.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten