Siux Beat Control 2024
  • Siux Beat Control 2024
  • Siux Beat Control 2024

Siux Beat Control 2024

PVP: € 79,00
€ 78,91
-1% Siux
Siux Beat Control BEATCTRL | Domineer de baan met de Siux Beat Control 2024, perfect voor beginners op zoek naar precisie en comfort. Licht, duurzaam en ontworpen voor controle
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Beat Control Padelracket

We kennen al de padel racket Siux Beat Control 2024, een racket dat precisie en controle op de padelbaan herdefinieert. Met een zorgvuldig ontwerp voor spelers die hun padelreis beginnen, biedt dit model een unieke ervaring in het hanteren van de bal, waardoor je elk schot met vertrouwen en precisie kunt beheersen. De lage balans en ronde vorm zijn speciaal ontworpen voor degenen die hun techniek vanaf het begin willen verfijnen.

Gemaakt met glasvezel op de vlakken en het frame, springt de Siux Beat Control eruit door zijn lichtheid, duurzaamheid en uitzonderlijk comfortabele impact dankzij de EVA Soft rubberen kern. Deze combinatie van materialen zorgt voor een lager risico op blessures en meer comfort tijdens het spelen, waardoor je kunt genieten van lange speeluren zonder vermoeidheid.

Kenmerken van de Siux Beat Control 2024

  • Ronde vorm en lage balans voor absolute controle en precieze plaatsing van de bal.
  • Glasvezel op de vlakken en het frame, wat lichtheid en weerstand biedt.
  • EVA Soft rubberen kern voor een zachte en comfortabele aanraking.
  • Aantrekkelijk ontwerp met groene vlakken en een zwart frame voor een ingetogen en krachtige uitstraling.
  • Minder vibratie en blessurereductie dankzij de constructie en materialen.
  • Behoort tot de collectie van Siux 2024 rackets.

Voor wie is het?

De Siux Beat Control 2024 is ideaal voor beginnende spelers die hun techniek op de baan willen ontwikkelen en verfijnen. Het ontwerp en de materialen zijn bedoeld om controle en precisie te vergemakkelijken, waardoor het de perfecte metgezel is voor degenen die snel vooruitgang willen boeken in hun spel.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Siux Beat Control vanwege zijn vermogen om je vanaf het begin een meer gecontroleerd en comfortabel spel te bieden. Het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen stellen je in staat om vol vertrouwen te padellen, waarbij je je vaardigheden met elk spel verbetert.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een merk dat erkenning heeft gekregen in de wereld van padel vanwege hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft het merk zich gericht op het ontwikkelen van rackets die voldoen aan de behoeften van alle spelers, van beginners tot professionals, met altijd de beste prestaties en duurzaamheid in gedachten.

Met een focus op continue verbetering en oog voor detail blijft Siux de markt leiden, waardoor spelers het vertrouwen krijgen om hun grenzen te verleggen. Het merk onderscheidt zich door hun toewijding aan het combineren van geavanceerde technologie met innovatieve ontwerpen, waardoor rackets worden gecreëerd die echt uitzonderlijk zijn.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten