Siux Trilogy 2 Attack
  • Siux Trilogy 2 Attack
  • Siux Trilogy 2 Attack

Siux Trilogy 2 Attack

PVP: € 350,00
€ 199,95
-43% Siux
Siux Trilogy 2 Attack | Raak de bal x 3 met het Trilogy 2 Attack-racket, een Siux-model voor gevorderde spelers die graag de bal hard slaan en het netspel domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy 2 Attack padel racket

Ontdek welk nieuws Siux Padel 2023 brengt in zijn nieuwe productcatalogus, je vindt ze in onze online winkel tegen de beste prijs. Koop het Trilogy 2 Attack padel racket in het blauw, een van de krachtigste sinds het is ontworpen in de vorm van een diamant en met de balans bovenaan, dus het past er heel goed bovenop.

Voor zijn constructie combineert het een koolstofbuis en een 24-karaats weefseloppervlak voor meer weerstand. Ook in de kern is zacht eva-rubber gebruikt, wat zorgt voor een intermediate touch. Ten slotte presenteert het ook dempertechnologie, een systeem dat helpt trillingen te verminderen.

Siux Trilogy 2 Attack in blauw, kenmerken

  • Diamantformaat met hoge balans van de nieuwe Siux Trilogy 2 Attack.
  • Dubbele carbon buisconstructie.
  • Zeer comfortabele aanraking dankzij het gebruik van zacht eva-rubber aan de binnenkant.
  • Platte schoenen in 24k carbon stof, een materiaal van hoge kwaliteit.
  • Stuk geïntegreerd in het hartgebied dat de gewichten beter verdeelt.
  • Powerracket voor gevorderde spelers.
  • Matte afwerking in zichtbaar carbon, centraal blauw logo en zilveren details.
  • Een van de Siux 2023 high comcapition rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het alleen geschikt voor ervaren spelers en spelers met een agressief spel, aangezien het een powerracket is, met een sweetspot aan de bovenkant, zodat je de bal goed in het midden moet slaan om de controle over de bal niet te verliezen. Het.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt bij de constructie, biedt het dus de beste prestaties op het circuit en een uitstekende duurzaamheid. Tot slot kunt u ook genieten van een aantal uitstekende afwerkingen, met een zeer cool carbon en blauw design.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten