Siux Trilogy Go 4 2024
  • Siux Trilogy Go 4 2024
  • Siux Trilogy Go 4 2024

Siux Trilogy Go 4 2024

PVP: € 175,00
€ 149,97
-15% Siux
Siux Trilogy Go 4 TRILGO | Ontdek de Siux Trilogy Go 4 2024, je partner op de baan voor een superieur spel. Innovatief ontwerp, uitzonderlijk comfort. Transformeer je spel nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy Lite Air 4 Padelracket

Dompel jezelf onder in de speluitmuntendheid met de padel racket Siux Trilogy Go 4 2024, een revolutionaire sprong in de Siux-collectie, speciaal ontworpen voor middelmatige spelers die hun spel willen verbeteren. Deze racket blinkt uit door zijn hoogwaardige constructie, met carbon 3K bladen voor sterkte en duurzaamheid, en een EVA Soft kern die een zachte en comfortabele grip biedt, perfect voor uitzonderlijke controle bij elke slag.

Met een elegant ontwerp in zwart en groen, en uitgerust met een Dual Pro Grip handvat voor een veilige en ergonomische grip, garandeert de Trilogy Go 4 ongeëvenaarde wendbaarheid en precisie. De ingebouwde Shockout Dampeners verminderen trillingen, wat zorgt voor een aangenamere spelervaring. Deze racket stelt je niet alleen in staat om de baan met stijl te domineren, maar verbetert ook aanzienlijk je prestaties.

Kenmerken Siux Trilogy Go 4 2024

  • Hoogwaardige constructie met carbon 3K bladen en een EVA Soft kern.
  • Tubulair samengesteld uit 50% carbon 3K en 50% Fiber Glass voor stevigheid en stabiliteit.
  • Dual Pro Grip handvat voor een ergonomische en veilige grip.
  • Glanzende afwerking in zwart en groen voor een elegant en sportief uiterlijk.
  • Ingebouwde Shockout Dampeners om trillingen te verminderen en het comfort te verbeteren.
  • Maken deel uit van de Siux 2024 middelmatige racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Siux Trilogy Go 4 is ontworpen voor middelmatige spelers met een control-techniek die een hoger niveau willen bereiken. Zijn ronde vorm en lage balans zorgen voor uitzonderlijke wendbaarheid, waardoor spelers nauwkeurige controle over de bal hebben en onder druk nauwkeurige slagen kunnen uitvoeren.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult er dol op zijn vanwege de perfecte balans tussen kracht en controle, het verfijnde ontwerp en het vermogen om je spel te verbeteren. De combinatie van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie geeft je een voorsprong op de baan, waardoor je vertrouwen en speelstijl worden bevorderd. Bereid je voor om je prestaties te transformeren en uit te blinken in elk spel!

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de padelwereld, synoniem voor innovatie, kwaliteit en superieur ontwerp. Sinds de oprichting heeft het zijn passie gewijd aan het creëren van rackets die voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers, en bevordert het voortdurende vooruitgang in de sport.

De filosofie van voortdurende verbetering en oog voor detail heeft Siux gepositioneerd als een marktleider, met producten die de nieuwste technologie en esthetiek weerspiegelen. Hun toewijding aan uitstekende prestaties en duurzaamheid maakt Siux tot een favoriete keuze voor padelliefhebbers op alle niveaus.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten