Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Amarillo Naranja
  • Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Amarillo Naranja
  • Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Amarillo Naranja

Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Amarillo Naranja

PVP: € 5,74
€ 5,37
-7% Shockout
Ongeëvenaard comfort met deze grip voor het spelen van Shockout-padel, ideaal voor het verminderen van trillingen en het elimineren van blessures dankzij de eva-rubberlaag

Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Amarillo Naranja

Speel je meest intense wedstrijden zonder ongemak met de Dual Pro Grip + Overgrip padelgrip in geel en oranje uit de accessoirecatalogus Shockout 2020. Deze grip voor het spelen van padel minimaliseert trillingen van de impact die door de bal wordt gegenereerd.

Dit komt door het feit dat het een EVA-band bevat die aan het onderste deel is bevestigd, zodat je kunt genieten van een comfortabelere slag. Het houdt ook je handen droog omdat het overtollig vocht absorbeert, zodat het racket niet uit je handen glijdt.

Overgrip + Dual Pro Grip geel oranje, kenmerken

  • Duurzame Shockout Dual Pro Grip + gele en oranje overgrip.
  • Het bevat een laag eva-rubber aan de binnenkant om de demping te verbeteren.
  • Onmisbaar voor spelers met epicondylitis.
  • Houdt de handen droog.
  • Ideaal om de vuistdikte te vergroten.
  • Te koop in verpakkingen van 1 stuk en in verschillende kleuren.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor elke jongen of meisje die regelmatig padel speelt en hun trainingssessies of wedstrijden beëindigen met elleboog- of schouderklachten, omdat de dubbele grip helpt de trillingen te verminderen die worden gegenereerd door de impact van de bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Het behoudt zijn eigenschappen langer, dus het blijft in goede staat voor meer games. Er zijn ook meerdere kleuren beschikbaar, dit keer in het geel met oranje foam maar we hebben nog veel meer combinaties.

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft maca een complete collectie accessoires voor het spelen van padel uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Onze beste producten