Overgrips Adidas Tacky rosa microperforado
  • Overgrips Adidas Tacky rosa microperforado

Overgrips Adidas Tacky rosa microperforado

PVP: € 7,50
€ 6,31
-16% Adidas Padel
Adidas Tacky roze padel overgrips met microperforaties | Verbeter de grip van je racket met de nieuwe micro-geperforeerde overgrips van Adidas, een accessoire dat je ook helpt zweten in de zomer te voorkomen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Adidas Tacky Overgrips 3 stuks geperforeerd en roze

Bekijk de nieuwe collectie Adidas 2022 signature accessoires die je kunt vinden in onze online winkel. Koop het pakket met 3 microgeperforeerde padel-overgrips in roze, een accessoire dat zich aanpast aan je racket en helpt voorkomen dat het door zweet uit je handen glijdt.

Voor meer comfort zijn ze erg zacht dankzij de materialen die bij de vervaardiging zijn gebruikt, wat verwondingen aan de handen helpt voorkomen. Daarnaast zorgt dit ook voor een grote weerstand zodat je er langer mee kunt spelen.

Adidas microgeperforeerde en roze plakkerige overgrips, kenmerken

  • De micro-geperforeerde Adidas tacky pink overgrips bevat 3 eenheden.
  • Er zijn microperforaties toegevoegd voor een betere ventilatie van zweet.
  • Grote weerstand waardoor je er lang mee kunt spelen.
  • Ze helpen de dikte van de grip te vergroten voor een betere grip.
  • Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en ze zijn het zachtst.
  • Nieuwe catalogus met Adidas Padel 2022-accessoires.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor spelers die hun grip willen vergroten om beter grip op het racket te krijgen en daardoor comfortabel te spelen in alle wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zodat je er lang mee kunt spelen. Ze zijn ook in het roze ontworpen om samen met je padel racket te kunnen dragen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten