Overgrip Wilson Pro roze x 3
  • Overgrip Wilson Pro roze x 3

Overgrip Wilson Pro roze x 3

PVP: € 9,50
€ 7,50
-22% Wilson Padel
Wilson Pro roze padel overgrip | Niets houdt je tegen in de comcapities met het nieuwe pakket van drie Wilson Pro overgirps, ontworpen om je de beste grip in de hand te geven, zodat je geen bal mist

3 Overgrip padel Wilson Pro roze

Je hebt nu de nieuwe Wilson accessoirecollectie beschikbaar, die een breed scala aan accessoires heeft om padel te spelen als een professional. Koop het nieuwe pakje Pro overgrips in het roze, waarin drie stuks worden verkocht waarmee je lang kunt spelen.

Voor meer comfort zijn ze zeer ademend, dus als je ze eenmaal aan hebt, voorkom je dat het padel racket uit je handen glijdt terwijl je speelt vanwege het zweet. Ze zijn ook zacht van structuur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze verwondingen aan uw handen veroorzaken.

Wilson overgrips Pro in roze, kenmerken

  • Wilson Pro Rosa overgrips worden verkocht in verpakkingen van drie.
  • Het is zeer ademend, dus het helpt om geen zweet op te hopen.
  • Van grote weerstand zodat je ze niet lang hoeft te wisselen.
  • Verbetert de handgreep dankzij de licht kleverige textuur.
  • Ze zijn zacht om handblessures te voorkomen.
  • Nieuwe catalogus met Wilson 2022 padelaccessoires.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die padel spelen en de grip van hun racket willen verbeteren, dus ze hebben een accessoire nodig waarmee ze deze functie kunnen vervullen om de beste prestaties op het veld te leveren.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze waarderen vanwege hun hoge kwaliteit waardoor je er lang mee kunt spelen, ze zijn ook ontworpen in roze, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om ze te combineren met je padelracket.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten