Antivibrador Padel Shockout Azul
  • Antivibrador Padel Shockout Azul

Antivibrador Padel Shockout Azul

€ 12,36
Shockout
4 antivibradores Shockout kleur azul | Speel urenlang padel zonder ongemak dankzij de Shockout-demper, een ideaal accessoire voor spelers die gevoelig zijn voor elleboogklachten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Anti-vibradores Padel Shockout 40091.006.1

We presenteren een van de essentiële accessoires voor dit seizoen: de blauwe anti-vibrator voor padel uit de Shockout-catalogus 2020. Ze zullen je helpen de balans van het racket aan te passen en de structuur meer stevigheid te geven.

Het doel is echter om de trillingen te elimineren die worden gegenereerd door de impact van de bal, omdat ze door ze in de gaten te plaatsen een comfortabelere slag genereren. Ze zijn te koop in verpakkingen van 4 stuks en je kunt ze krijgen voor de beste prijs.

Shockout Padel blauw, kenmerken

  • De Padel Shockout anti vibrator wordt verkocht in verpakkingen van 4 stuks.
  • Blauw van kleur maar we hebben ook andere kleuren beschikbaar.
  • Minder trillingen bij het slaan en dus minder blessures.
  • Ze geven het racket meer stevigheid en helpen de balans te wijzigen.
  • Ze zijn ongeveer 11,5 - 13 millimeter groot.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? Onmisbaar voor atleten die padel spelen en hun wedstrijden meestal beëindigen met elleboogklachten, aangezien de shockout een enebe-accessoire is dat een stabiele en comfortabelere slag genereert.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege de voordelen, maar ook omdat het een vleugje kleur geeft aan je padel racket. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: rood, geel, blauw, groen en oranje zodat je alleen degene hoeft te kiezen die het beste bij je padel racket past.

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het circuit met Shockout, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft maca een complete collectie accessoires voor het spelen van padel uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten