Overgrip Wilson Profiel Padel zwart x 3
  • Overgrip Wilson Profiel Padel zwart x 3

Overgrip Wilson Profiel Padel zwart x 3

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Wilson Padel
Overgrip de padel Wilson Profile Padel zwart | Niets houdt je tegen om padel te spelen met Wilson's nieuwe zwarte Profile Padel overgrips die zijn ontworpen om zweet van je handen te absorberen terwijl je speelt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

3 Overgrip Wilson Profile Padel zwart

Niets houdt je tegen om je beste prestaties op het veld te leveren met de nieuwe collectie padelaccessoires van het merk Wilson, vind ze in onze online padelwinkel. Binnenin vind je het pakket van drie Profile overgrips in het zwart, zodat je er lang mee kunt spelen.

Dit seizoen zijn de materialen verbeterd, dus als je ze eenmaal aan hebt, verbeteren ze de grip van het racket, zodat je comfortabel kunt spelen. Bovendien zorgt het ook voor een goede transpiratie van zweet, waardoor het zich tijdens het spelen niet ophoopt in de hand en wegglijdt.

Wilson overgrips Profile in zwart, kenmerken

  • Wilson Profile Black Overgrips worden verkocht in verpakkingen van drie.
  • Ze verbeteren de ventilatie van de handen om te voorkomen dat zweet zich ophoopt.
  • Zachte aanraking om wonden of blaren op de handen te voorkomen.
  • Dankzij hun kwaliteit verliezen ze na verloop van tijd geen kwaliteit.
  • Zwart design om te combineren met je padel tennisracket.
  • Wilson 2022 padelaccessoires catalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor die mensen die een beetje dikte aan de grip van hun racket willen toevoegen om het beter vast te kunnen pakken en daardoor beter te kunnen spelen en pijn in de hand te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een perfecte accessoire is om zweten van de handen te voorkomen waardoor het racket wegglijdt terwijl je speelt en je dus niet goed kunt spelen. Het is ook ontworpen in het zwart, zodat je het kunt combineren met je padelracket.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten