Overgrip Head Padel Pro 3 Pack groen
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack groen

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack groen

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Krijg een perfecte grip met de Head Padel overgrips, gemaakt met hoogwaardige materialen, een glad oppervlak en een grote verscheidenheid aan kleuren

Head Padel Pro 3 Pack padel overgrip in groen

Ontdek de accessoires die Head Padel 2023 dit seizoen voor alle doelgroepen brengt. We presenteren de nieuwe Head Pro padel-overgrips in een verpakking van 3 groene eenheden, die de voorkeur genieten van de meeste atleten vanwege hun fantastische prijs-kwaliteitverhouding en omdat ze ook verkrijgbaar zijn in vele kleurencombinaties.

Ze zijn zeer eenvoudig te plaatsen dankzij hun lijmsysteem en bieden een uitstekende hechting omdat hun oppervlak glad is. Ze zijn ook vervaardigd met de beste materialen op de markt, wat uitstekende prestaties biedt, zodat je ze niet hoeft te vervangen na het spelen van de eerste game.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in groen, kenmerken

  • Groot absorptievermogen van de groene Head Padel Pro 3 Pack overgrip.
  • Samenstelling met extra poreuze pu-laag en cellulosevezels.
  • Blister van 3 eenheden, elk met een gewicht van ongeveer 0,5 gram.
  • Gemiddelde dikte, 0,60 millimeter.
  • Biedt meer comfort bij aanraking.
  • Nieuwe accessoires voor HEAD 2023 padel.

Voor wie is het? We denken dat ze perfect zijn voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers die hun handen veel zweten, omdat hun gladde oppervlakteontwerp ze meer grip geeft, waardoor zweten niet onze grootste vijand wordt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf de beste materialen voor zijn fabricage heeft geselecteerd, zodat het zijn prestaties na verschillende games behoudt. Daarnaast kun je de blister in een hele gave groene kleur krijgen, hoewel we ook een grote verscheidenheid aan ontwerpen hebben, zodat je je favoriet kunt kiezen.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten