Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Munich Fission 2022
  • Munich Fission 2022
  • Munich Fission 2022

Munich Fission 2022

PVP: € 229,95
€ 199,95
-14% Munich
München Fission 2022 padelpadel | Nieuw padel racket uit München, model dat meer controle biedt zonder krachtverlies, zodat je gemakkelijk excentrische ballen kunt corrigeren en aanvallen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Munich Fission Zwart en Grijs

We presenteren de nieuwste collectie padel rackets uit München 2022, een van de meest populaire merken in de meeste sporten. Koop het nieuwe zwart-grijze Fission padel racket, je beste bondgenoot als je op zoek bent naar een controleracket, beheersbaar en met een brede sweet spot waarmee je de bal met precisie kunt plaatsen.

Het is dus ontworpen met een rond formaat en een lage balans, evenals zwart eva-rubber in de kern om geen kracht te verliezen. De structuur is gemaakt van carbon en de slagvlakken zijn versterkt met 12k stof, wat een droger gevoel geeft. Het heeft ook ruwheid en een hartontwerp dat zijn gewichten beter verdeelt.

Munich Fission zwart en grijs, kenmerken

  • Brede sweet spot om makkelijke ballen uit de Munich Fission 2022 niet te missen.
  • Ronde mal en balans dicht bij de hand voor extra controle.
  • Hartdesign dat zorgt voor meer stabiliteit en verdraaiing voorkomt.
  • Carbon buis die hem meer weerstand geeft.
  • Het bevat een zwarte eva zachte rubberen kern om de sensaties bij het slaan te verbeteren.
  • Oppervlak in 12k-stof voor een droger gevoel en ruwheid die de spin verbetert.
  • X-grip Ergonomisch ontwerp dat de grip verbetert.
  • Catalogus van de geavanceerde serie München 2022-padel rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan die gevorderde spelers die het punt graag van achteren voorbereiden, omdat het een zeer beheersbaar controleracket is. We verzekeren u dat u hiermee een geweldige controle zult hebben en dat het u niet zal kosten om u eraan aan te passen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket is dat de beste materialen van het merk combineert met een geweldig design. Pronk voor je collega's met zijn verfijnde zwarte afwerking, met een deel van de logo's en details in grijs, spectaculair!

Lees meer over het merk MUNICH

Geniet van deze sport met Munich Sport, een prestigieus merk sportuitrusting dat dit seizoen de padel betreedt. Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie.

Koop in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires voor de beste prijs. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten