Munich Atmosphere 2022
  • Munich Atmosphere 2022
  • Munich Atmosphere 2022

Munich Atmosphere 2022

PVP: € 99,00
€ 94,00
-6% Munich
padel racket München Sfeer 2022 | Balans tussen kracht en controle met dit padel racket uit München, een tussenmodel dat de beste kwaliteit en design van het merk samenbrengt voor een onverslaanbare prijs
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket München Sfeer Roja

Verhoog je niveau met de nieuwe racketcollectie Munich Padel 2022. Haal je beste slagen uit elk deel van het veld met het rode Atmosphere padel racket, een model van de tussenliggende serie dat de progressie van de speler bevordert. Het is een veelzijdig padel racket omdat het een ronde mal heeft met balans in het middengebied.

Aan de andere kant geniet je van een solide structuur omdat er koolstof is gebruikt in het buisvormige gebied. Voor de slagvlakken is glasvezel gebruikt, een flexibeler materiaal dat de sensaties en speelbaarheid verhoogt. Om te eindigen geniet je van een geweldige baloutput dankzij de eva rubberen kern.

München Sfeer zwart en rood, kenmerken

  • De Munich Atmosphere 2022 biedt een geweldige balans tussen kracht en controle.
  • Semi-soft touch door het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Glasvezel oppervlak voor meer speelbaarheid.
  • Carbon buisvormig gebied, waardoor het beter bestand is tegen schokken.
  • Rond formaat met medium balans waardoor het een uitgebalanceerd padel racket is.
  • Onverslaanbare sensaties bij het slaan met het eva-rubber erin.
  • Nieuwe collectie Munich Padel 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op atleten van hoog of gemiddeld niveau die meestal meerdere keren per week spelen en een veelzijdig racket nodig hebben, dat wil zeggen een racket dat goed uitgebalanceerd is en de kracht en controle biedt die de atleet nodig heeft bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het op het eerste gezicht leuk vinden, want dit seizoen keert het terug met een zwart ontwerp met een grijs logo en het hele framegebied in rood. Een zeer elegant ontwerp waarmee u in het middelpunt van de belangstelling zult staan.

Lees meer over het merk MUNICH

Geniet van deze sport met Munich Sport, een prestigieus merk sportuitrusting dat dit seizoen de padel betreedt. Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie.

Koop in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires voor de beste prijs. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten