Munich X-Soul 2023
  • Munich X-Soul 2023
  • Munich X-Soul 2023

Munich X-Soul 2023

PVP: € 180,00
€ 109,95
-39% Munich
Munich X-Soul XSOUL | Ontdek de revolutie in kracht en controle met de rode Munich X-Soul, gemaakt voor veeleisende spelers, het is jouw perfecte bondgenoot om dicht bij het net te spelen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Munich X-Soul padelracket

Ontworpen om elk punt op de padelbaan te domineren, is de Munich X-Soul 2023 de ideale keuze voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Vervaardigd met hoogwaardige materialen, vertaalt het druppelvormige ontwerp en de hoge balans zich in een explosie van kracht bij elke slag.

Het merk Munich blijft innoveren, en de Munich X-Soul 2023 is het duidelijke voorbeeld van hun toewijding aan prestaties en ontwerp. De combinatie van 3k koolstof en de Black EVA-kern belooft niet alleen duurzaamheid, maar ook ongeëvenaarde sensaties op de baan.

Kenmerken padel racket Munich X-Soul 2023

  • Druppelvormig ontwerp dat extra kracht biedt.
  • Gemaakt van 3k koolstofvezel voor gegarandeerde sterkte.
  • Black EVA-kern voor onovertroffen kracht en controle sensaties.
  • Ruwe oppervlak voor meer effect bij je slagen.
  • Carbon buisvormig voor extra stijfheid en precisie bij het slaan.
  • Maakt deel uit van de Munich 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor de aanvallende speler met geavanceerde techniek die graag het spel dicht bij het net domineert. De krachtige aard maakt het ideaal voor spelers die op de padelbaan willen overheersen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het zal je niet alleen een ongeëvenaarde ervaring op de baan bieden, maar je ook betoveren met zijn opvallende rode ontwerp met gele accenten. De Munich X-Soul 2023 is de perfecte combinatie van kracht, controle en esthetiek.

Ontdek meer over het merk Munich

Het merk Munich is al sinds het begin een referentie in de sportwereld. Het staat altijd bekend om zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en ontwerp, waardoor het een standaard werd in de padel industrie.

Door de jaren heen heeft Munich geavanceerde technologie gecombineerd met een vlekkeloze esthetiek, producten creërend die niet alleen voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers, maar ook trends zetten op de padelbaan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten