Munich X-Faith 2023
  • Munich X-Faith 2023
  • Munich X-Faith 2023

Munich X-Faith 2023

PVP: € 139,95
€ 89,95
-36% Munich
Munich X-Faith XFAITH | Haal de Munich X-Faith 2023 in huis, een padel racket van hoge precisie en een spectaculair ontwerp. Kracht en controle in jouw handen om je spel te verbeteren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Munich X-Faith padelracket

We introduceren de Munich X-Faith 2023, een high-performance padel racket ontworpen voor superieur speelgemak. De constructie van glasvezel en ronde vorm biedt een ongeëvenaarde touch, terwijl de carbon buis duurzaamheid en sterkte garandeert. Als je op zoek bent naar een padel racket dat je fouten vergeeft en je controle en kracht biedt, dan is de Munich X-Faith 2023 de perfecte keuze voor jou.

Met de combinatie van blauwe kleuren en groene details, zul je niet alleen opvallen op het padelveld door je spel, maar ook door het aantrekkelijke ontwerp dat Munich in dit model heeft geïmplementeerd. Het is het resultaat van innovatie en toewijding van een toonaangevend merk in de wereld van padel.

Kenmerken padel racket Munich X-Faith 2023

  • Constructie in glasvezel voor snelle aanpassing.
  • Ronde vorm en laag balanspunt die je fouten vergeven.
  • Uitzonderlijke touch dankzij de interne EVA rubberen kern.
  • Carbon buis die een grotere sterkte garandeert.
  • Versterkte brug voor superieure stabiliteit en eliminatie van trillingen.
  • Maakt deel uit van de Munich 2023 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Munich X-Faith 2023 is ideaal voor gevorderde en intermediaire spelers die op zoek zijn naar een hanteerbaar controle racket. Met zijn brede sweet spot is het perfect voor het corrigeren van off-center slagen en het voorbereiden van het spel vanaf de achterkant van het padelveld.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast een ongeëvenaarde prestatie valt de Munich X-Faith 2023 op door zijn spectaculaire afwerking. De combinatie van blauwtinten en groene details zal je doen opvallen, waardoor dit racket de perfecte balans is tussen esthetiek en functionaliteit.

Ontdek meer over het merk Munich

Het merk Munich is al decennia lang een steunpilaar in de sportwereld. Vanaf het begin heeft het zich ingezet voor excellentie, innovatie en design, waardoor het een ongeëvenaarde reputatie heeft verworven in de wereld van padel.

Met een rijke geschiedenis van het produceren van hoogwaardige uitrusting, combineert Munich geavanceerde technologie met vlekkeloze esthetiek. Hun producten voldoen niet alleen aan de verwachtingen, maar overtreffen ze ook, waarbij ze trends zetten en een blijvende indruk achterlaten op het padelveld.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten