Munich X-Flow 2023
  • Munich X-Flow 2023
  • Munich X-Flow 2023

Munich X-Flow 2023

PVP: € 220,00
€ 119,95
-46% Munich
Munich Munich X-Flow XFLOW | Ontdek de Munich X-Flow 2023, een padel racket met ongeëvenaarde precisie en kwaliteit. Ideaal voor gevorderde spelers. Ontdek de evolutie van het spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Munich X-Flow padelracket

Duik in de wereld van padel met de exclusieve Munich X-Flow 2023. Ontworpen voor spelers die prestaties, precisie en kwaliteit zoeken, zal dit padel racket je naar een hoger niveau tillen. Met zijn constructie van carbon en 12k-weefsel in de bladen, belooft het duurzaamheid en weerstand bij elke slag.

Het model Munich X-Flow 2023 biedt niet alleen kracht en controle, het valt ook op door zijn verfijnde design en hoogwaardige materialen. Als je op zoek bent naar een padel racket dat stijl en functionaliteit perfect combineert, zoek dan niet verder.

Eigenschappen padel racket Munich X-Flow 2023

  • Padel racket met grote controle en een breed slagoppervlak.
  • Rond model en laag evenwicht voor precisie bij elke slag.
  • Constructie van carbon en 12k-weefsel in de bladen.
  • Afwerking met ruw oppervlak voor betere bal effecten.
  • Versterkte structuur die breuken en trillingen voorkomt.
  • Behoort tot de Munich 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is perfect voor gevorderde spelers die de achterkant van het padelveld beheersen. Het wordt speciaal aanbevolen voor degenen die uitzonderlijke controle in hun slagen zoeken, diepe lobben maken en muurafdalingen uitvoeren met precisie.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat het je niet alleen een superieure ervaring op het padelveld biedt, maar je ook zal betoveren met zijn exclusieve en verfijnde design. De Munich X-Flow 2023 is de perfecte combinatie van prestaties en esthetiek voor de meest veeleisende spelers.

Ontdek meer over het merk Munich

Het merk Munich is al sinds de oprichting een steunpilaar in de sportwereld. Bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, heeft Munich zich gevestigd als een vertrouwd merk onder professionele en amateur padelspelers.

In de loop der jaren heeft Munich een ongeëvenaard vermogen getoond om geavanceerde technologie te combineren met stijlvolle ontwerpen. Elk product weerspiegelt hun passie voor sport en hun wens om spelers tools te bieden die hun spel en stijl verbeteren.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten