Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
München Electro 2022
  • München Electro 2022
  • München Electro 2022

München Electro 2022

PVP: € 230,00
€ 204,95
-11% Munich
padel racket Munich Electro 2022 | Een van de krachtigste rackets in München keert terug, een model voor gevorderde spelers met een geweldige punch en semi-harde aanslag dat ook opvalt door zijn ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket München Electro Zwart en Goud

Speel je meest agressieve spel uit met het Electro padel racket in zwart en goud, een model uit de nieuwe collectie Munich Padel 2022. Het wordt gekenmerkt door zijn geweldige punch omdat het het diamantformaat en de hoge balans behoudt. Het geeft ook ruwheid aan de gezichten, zodat u grotere effecten in al uw opnamen kunt afdrukken.

Aan de andere kant zul je genieten van fantastische prestaties op het circuit, omdat het de beste materialen samenbrengt. De structuur is gemaakt van koolstof, een materiaal dat het meer weerstand geeft en 12k-stof is op de vliegtuigen gebruikt voor een droger gevoel. Bovendien is aan de binnenkant zwart eva-rubber verwerkt om het gevoel bij het slaan niet te verliezen.

Munich Electro zwart en goud, kenmerken

  • Diamond-formaat met hoge balans van de Munich Electro 2022 die zijn kracht verbetert.
  • Zwart eva-rubber aan de binnenkant om geen sensaties of controle te verliezen.
  • Grotere weerstand dankzij de 100% carbon constructie.
  • Powerracket voor gevorderde spelers.
  • Versterkte structuur, die een stabielere slag genereert en torsie is.
  • 12k stofoppervlak, waardoor het een grotere hardheid heeft.
  • Ruwe textuur die zorgt voor meer contact met de bal en dus betere effecten.
  • Verkrijgbaar in de Munich Padel 2022 aanvalsracketcatalogus.

Voor wie is het? Aangewezen voor ervaren spelers die graag dicht bij het net spelen, omdat het een powerracket is, dus de sweet spot bevindt zich bovenaan en dit verhoogt de punch in volleys en spikes.

Waarom zal je het leuk vinden? Zonder twijfel om zijn fantastische design. We verzekeren je dat je in het middelpunt van de belangstelling zult staan dankzij de zwarte afwerking met centraal logo en andere details in goud, een van de mooiste uit de collectie!

Lees meer over het merk MUNICH

Geniet van deze sport met Munich Sport, een prestigieus merk sportuitrusting dat dit seizoen de padel betreedt. Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie.

Koop in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires voor de beste prijs. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten