Overgrips Head XtremeSoft witt
  • Overgrips Head XtremeSoft witt

Overgrips Head XtremeSoft witt

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Head Padel
Witte Overgrips voor Head XtremeSoft padel rackets | Krijg de beste grip op je racket met de nieuwe Head XtremeSoft overgrips ontworpen met microperforaties die een goede zweettranspiratie mogelijk maken

Overgrips voor padel Head XtremeSoft witt

Verbeter de grip van je racket met de nieuwe collectie overgrips van Head, waar je uit een grote verscheidenheid aan modellen kunt kiezen. Ontdek de nieuwe Xtreme Soft, een model dat is ontworpen met perforaties die zorgen voor meer zweettranspiratie.

De plaatsing is heel eenvoudig, dus het kost u niet veel tijd, bovendien zijn de gebruikte materialen van hoge kwaliteit, zodat ze u de grootste weerstand bieden. Om te eindigen worden ze verkocht in een pakket van drie stuks, zodat je ze kunt ruilen of in je rackets kunt gebruiken.

Overgrip Head Xtreme soft in wit, kenmerken

  • Head Xtreme Soft wordt verkocht in een verpakking van drie.
  • Gemakkelijke plaatsing dus het zal niet lang duren.
  • Licht, ze voegen niet te veel gewicht toe aan je racket.
  • Ontwerp met microperforaties voor meer zweettranspiratie.
  • Wit design zodat je hem kunt combineren met je racket.
  • Accessoires om padel tennis Head 2023 te spelen.

Voor wie is het? Ideaal voor mensen die de grip van hun racket willen verbeteren, omdat het een essentieel accessoire is waarmee je urenlang kunt spelen en tegelijkertijd overmatig zweet op je handen vermijdt waardoor je geen goede grip hebt. Ze zijn ook zeer resistent, zodat je er lang mee kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze worden verkocht in een verpakking van drie stuks, zodat je ze kunt ruilen wanneer je ze nodig hebt. Ze zijn ook in het wit ontworpen, dus je kunt ze samen met je padelracket meenemen, ze worden je favorieten!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten