Overgrips Dunlop Tour Pro Green
  • Overgrips Dunlop Tour Pro Green

Overgrips Dunlop Tour Pro groen

PVP: € 6,95
€ 5,95
-15% Dunlop Padel
Overgrips padel Dunlop Tour Pro groen | Geweldige grip met deze groene Dunlop-ovegrips, gemaakt van hoogwaardige en resistente materialen om de beste sensaties op de baan te bereiken
Schrijf een beoordeling

Overgrips Dunlop Tour Pro Groen 3 Stuks

Koop hoogwaardige accessoires voor de beste prijs bij Dunlop Padel 2022. Koop de groene Tour Pro padel-overgrips, een aanvulling die zorgt voor een comfortabelere, droge grip en betere demping voor je padel racket.

Ze bieden een grote weerstand, zodat je ze tijdens meer wedstrijden kunt gebruiken en een groot absorptievermogen om te voorkomen dat het racket uit je handen glijdt. Bovendien bespaart u geld als u de blisterverpakking van 3 koopt.

Overgrips Dunlop Tour Pro groen, features

  • De Dunlop Tour Pro Green gaan in verpakkingen van 3 stuks.
  • Ze zijn fluorescerend groen van kleur en hebben een glad oppervlak.
  • Eenvoudig te plaatsen en aan te passen aan uw behoeften.
  • Verhoogde demping voor uitzonderlijk comfort.
  • PU-buitenlaag en middenlaag van PU-rubber en geweven vezels.
  • Catalogus met accessoires voor Dunlop Padel-spelers 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor elk type speler die de grip van zijn racket wil aanpassen aan zijn hand. Ze kunnen ook worden gebruikt om zwetende handen te voorkomen en hebben te allen tijde een goede grip.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je hebt drie overgrips van topkwaliteit voor de scherpste prijs. Daarnaast is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn extreem duurzaam en spring je met zijn fluorgroene kleur in het oog van al je collega's.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers op de World Padel Tour zijn die het merk vertegenwoordigen.

We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires. Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten