Overgrip Tour Pro Mix
  • Overgrip Tour Pro Mix

Overgrip Tour Pro Mix

PVP: € 7,00
€ 6,95
-1% Dunlop Padel
Overgrip Tour Pro Mix | Koop de rood, wit en blauwe padel tour pro overgrips van Dunlop, een licht, duurzaam en absorberend accessoire dat je kan combineren met je racket

Overgrip padel Tour Pro Mix

Neem geen genoegen met zomaar een accessoire, koop de beste kwaliteit en geniet van optimale prestaties tijdens het gamen. Koop de Dunlop pro mix padeltour overgrips, een pakket met drie gladde overgrips in rood, wit en blauw.

Ze zijn ontwikkeld met pro tour-technologie die garant staat voor de beste sensaties. Aan de andere kant blijven ze in goede staat voor meer lucifers dankzij de materialen die bij de fabricage zijn gebruikt.

Gekleurde Tour Pro Overgrip Review

  • Dunlop Tour Pro Mix overgrips zijn er in drie verschillende kleuren: wit, blauw en rood.
  • Gemaakt met twee lagen voor meer weerstand.
  • Glad en zeer fijn ontwerp.
  • Groot absorptievermogen, ook in de zomer.
  • Ze zorgen voor een stevige en sterke grip.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Dunlop accessoirecatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening zijn ze de beste optie voor diegenen die vocht in hun handen willen bestrijden of de grip van hun racket willen aanpassen zonder daarvoor aanraking en sensaties op te offeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je verschillende kleuren kunt hebben, omdat de verpakking een rode, witte en blauwe overgrip bevat. Ze zijn perfect te combineren met je racket en stralen stijl uit op de baan.

Lees meer over het merk Dunlop

Ontdek wat Dunlop Padel voor u kan betekenen, een van de merken met de langste geschiedenis in een groot aantal sporten en die al meer dan 20 jaar specifieke producten ontwikkelt voor het spelen van padel.

Momenteel heeft het de steun van Juani Mieres, Patty Llaguno en Ramiro Moyano, professionele spelers die niet aarzelen om zich uit te rusten met producten van het bedrijf. En u vindt alles wat u nodig heeft met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten