Overgrip Head Padel Pro 3 Pack geel
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack geel

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack geel

PVP: € 8,00
€ 5,51
-32% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Meer comfort en grip in de grip met de Head overgrips, een blisterverpakking van 3 stuks met een gladde textuur waarmee je de grip kunt aanpassen aan je behoeften
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in geel

Krijg een perfecte grip op je racket met de gele Head padel overgrips, een pakket van 3 stuks met een glad ontwerp en een gemiddelde dikte voor meer comfort. Dankzij de fabricage met een extra poreuze laag en cellulosevezels gaan ze overmatig zweten tegen en drogen ze snel.

Zo genereren ze een sterkere en drogere grip, iets dat op de heetste dagen wordt gewaardeerd. Ze worden ook gekenmerkt door hun fantastische duurzaamheid, aangezien je na de eerste games niet zult merken dat ze eigenschappen verliezen. Om te eindigen presenteren ze een systeem met een beetje lijm, waardoor ze heel eenvoudig kunnen worden geplaatst.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack in geel, kenmerken

  • Gemiddelde dikte, ongeveer 0,6 millimeter van de gele Head Padel Pro 3 Pack overgrip.
  • Te koop in blisterverpakkingen van 3 stuks.
  • Glad ontwerp dat de hechting verhoogt.
  • Volgens de fabrikant is het gewicht 0,5 gram per stuk.
  • Ik sla comfortabeler en zonder trillingen.
  • Accessoires om padel tennis Head 2023 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan alle jongens en meisjes die willen genieten van een betere grip op hun padelracket, aangezien de overgrips van Head een goede hechting bieden dankzij hun gladde ontwerp en sneldrogend zijn om zweten tegen te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze nauwelijks gewicht aan het racket toevoegen, dus ze veranderen de balans of prestaties niet overdreven. Bovendien is de gele kleur een van de favorieten onder spelers, maar als je een andere voorkeur hebt, maak je geen zorgen, want er zijn pakketten in verschillende kleuren.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten