Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Conqueror 10 JR
  • Drop Shot Conqueror 10 JR
  • Drop Shot Conqueror 10 JR

Drop Shot Conqueror 10 JR

PVP: € 70,00
€ 32,95
-53% Drop Shot
padel padel racket Drop Shot Conqueror 10 JR | Geweldige prestaties op het veld met dit Drop Shot padel racket, een model aangepast aan de behoeften van kinderen met hetzelfde ontwerp als de Conqueror 10
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Veroveraar 10

We hebben nu al de beste modellen voor kinderen beschikbaar, zodat de allerkleinsten volop kunnen genieten van deze sport. Koop het nieuwe Conqueror 10 JR padel racket uit de Drop Shot 2022-collectie. Het is een replica van het racket van Juan Martín Díaz, met dezelfde esthetiek en hetzelfde ontwerp.

Op de baan wordt hij gekenmerkt door zijn lichtheid en veelzijdigheid, omdat hij is ontworpen met een oversized formaat en medium balans om kracht en controle te bieden. Voor de vervaardiging is glasvezel gebruikt door de hele structuur en zacht rubber in de kern om de sensaties te verbeteren.

Drop Shot Conqueror 10 voor kinderen, functies

  • De Drop Shot Conqueror 10 JR is een padel racket voor kinderen, met aangepast gewicht en afmetingen.
  • Replica van het racket van Juan Martín Díaz qua design.
  • Veelzijdig racket door zijn scheurformaat en medium balans.
  • Het genereert een zachte slag dankzij het eva zachte schuim aan de binnenkant.
  • Glasvezelconstructie voor veel comfort.
  • Zeer licht, aangepast aan de behoeften van de kleintjes.
  • Het behoort tot de Drop Shot padel racketcollectie voor jongens 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan kinderen tussen 7 - 12 jaar die regelmatig beginnen met spelen of dit doen, omdat het een veelzijdig padel racket is dat hen helpt om hun beste spel uit elk deel van het veld te halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de lichtere constructie en aangepaste afmetingen kunnen kinderen er makkelijker mee omgaan. Ook heeft hij dezelfde look als de Conqueror 10 in zwart, zilver logo en blauwe details, erg gaaf!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten