Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Tiger 2.0
  • Drop Shot Tiger 2.0
  • Drop Shot Tiger 2.0

Drop Shot Tiger 2.0

PVP: € 60,00
€ 59,95
-1% Drop Shot
Fietspad Drop Shot Tiger 2.0 | Koop dit goedkope racket van Drop Shot, een model voor beginners of junioren dat wordt gekenmerkt door zijn controle, zachte aanraking en speelbaarheid
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Tijger 2.0

Laat je beste spel zien met het nieuwe Tiger 2.0 padel racket in oranje, een van de modellen in de eerste serie van de Drop Shot 2022-collectie. Dankzij de ingesloten balans en ronde vorm biedt het een brede sweet spot, ideaal voor het plaatsen van de bal met precisie.

Aan de andere kant is er glasvezel gebruikt in de constructie, een materiaal dat de bespeelbaarheid verbetert en het gemakkelijker maakt om mee te spelen. De kern is gemaakt van eva zacht rubber, een zacht schuim dat trillingen elimineert en veel comfort genereert bij het slaan.

Drop Shot Tiger 2.0 oranje, kenmerken

  • Ronde vorm en ingehouden balans voor meer controle in de Drop Shot Tiger 2.0.
  • Het heeft een zachte rubberen binnenkant voor een zachte aanraking en minder trillingen.
  • Vermindert ongeforceerde fouten met zijn goede sweet spot.
  • Glasvezel constructie.
  • Snel aanpasbaar racket voor beginnende spelers.
  • Verdeling van de gaten die de prestaties verbetert
  • Eerste serie Drop Shot 2022-padel rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan beginnende spelers of jonge atleten, omdat het een controle padel racket is, met een brede sweet spot die zeer goed presteert vanaf de onderkant van de baan en ons zal helpen verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je tegen een betaalbare prijs geniet van de beste prestaties en het beste design op de baan. Koop de Tiger voor de beste prijs en pronk met zijn nieuwe zwarte ontwerp met oranje en blauwe details.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten