Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Explorer Pro 4.0
  • Drop Shot Explorer Pro 4.0
  • Drop Shot Explorer Pro 4.0

Drop Shot Explorer Pro 4.0

PVP: € 210,00
€ 109,95
-48% Drop Shot
Padelpad Drop Shot Explorer Pro 4.0 | Ongeëvenaarde sensaties met het nieuwe Lucas Campagnolo-racket, een Drop Shot-racket dat zowel kracht en controle biedt als een spectaculair balgevoel bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Explorer Pro 4.0 2022

Maak kennis met de nieuwe catalogus met producten om Drop Shot 2022 padel te spelen. We presenteren het Explorer Pro 4.0 padel racket in rood en goud, een model dat je zult zien in de handen van Lucas Campagnolo, professionele speler van Woprld Padel Tour. Het wordt gekenmerkt door zijn fantastische balans, dus je zult geweldige gameplay hebben.

Het presenteert traanformaat met medium balans naast zeer elastisch eva tech rubber, waardoor zeer goede sensaties in comfort worden bereikt. Voor het exterieur is 12k carbon gebruikt, wat het een grote sterkte en stevigheid geeft, het bevat ook ruwheid en anti-vibratie technologie om ongemak te elimineren.

Drop Shot Explorer Pro 4.0 rood en goud, kenmerken

  • Ontwerp van de dropshot Explorer Pro 4.0 in overmaats formaat en in balans.
  • Het wordt een officieel product van Lucas Campagnolo, WPT-speler.
  • Onovertroffen sensaties met de eva tech rubberen kern.
  • Ruwe gezichten om grotere effecten in uw opnamen te bereiken.
  • Solide en resistente structuur dankzij het gebruik van koolstof.
  • Door het gebruik van kurksysteem en siliconenkanaaltechnologieën merk je nauwelijks trillingen.
  • Voorkom breuk of krassen dankzij de geïntegreerde beschermer in het framegebied.
  • Nieuwe collectie high-performance Drop Shot 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten op hoog niveau die in gelijke mate kracht en controle nodig hebben, aangezien de Explorer 4.0 zeer goed uitgebalanceerd is en je in staat stelt effectief te reageren op elke actie in het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het tot de serie officiële Lucas Campagnolo-producten behoort, brengt het de beste technologieën en het ontwerp van het merk samen. Je zult verblinden dankzij de zwarte afwerking, het rode centrale logo en de gouden details, spectaculair!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Lucas Campagnolo, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro
Onze beste producten