Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Yukon Pro 1.0
  • Drop Shot Yukon Pro 1.0
  • Drop Shot Yukon Pro 1.0

Dropshot Yukon Pro 1.0

PVP: € 230,00
€ 183,95
-21% Drop Shot
Drop Shot Yukon Pro 1.0 padel padel racket | Grote veelzijdigheid met dit Drop Shot padel racket, een model dat na zijn succes terugkeert met verbeterde functies en een vernieuwd zilveren imago
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Yukon Pro 1.0 Plated

Ontdek in onze winkel de nieuwste collectie padelproducten Drop Shot 2022. Je zult verrast zijn door de nieuwste editie van het padel racket Yukon Pro 1.0, een hoogwaardig wedstrijdmodel waarmee we onze beste slagen kunnen maken in aanval en verdediging, aangezien het is ontworpen in oversized vorm en medium - hoge balans.

Het merk heeft in zijn structuur innovatieve materialen gebruikt: carbon met LCP-filamenten en een dubbel buisvormig frame voor meer stijfheid. Het heeft ook ruwheid in de vlakken, zacht eva-rubber en anti-vibratietechnologie om geen sensaties te verliezen en te genieten van een comfortabelere slag.

Drop Shot Yukon Pro 1.0 zilver, kenmerken

  • Teardrop-formaat dat de sweet spot van de Drop Shot Yukon Pro 1.0 uitbreidt.
  • Medium - hoge balans die voor extra kracht zorgt.
  • Binnenkant met eva zacht rubber, een schuim met lage elasticiteit dat voor meer sensaties zorgt.
  • Carbon constructie en versterkt met LCP vezels voor meer weerstand.
  • Door het ruwe oppervlak kun je de bal meer spin geven.
  • Zeer comfortabel dankzij technologieën zoals Cork Cushion Grip of Silicone Grip Channel.
  • Het bevat een beschermer om schade veroorzaakt door slagen te voorkomen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Drop Shot 2022 racketcatalogus voor heren.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket om de gecontroleerde bal van achteren te kunnen pakken en extra kracht te hebben bij het spelen in de buurt van het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Zijn voorganger was zeer succesvol omdat het zeer goed gecompenseerd en esthetisch briljant is. Dit seizoen keert het terug met een zilveren afwerking en witte omtrek, een van de mooiste in de collectie!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten