Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Sakura 4.0
  • Drop Shot Sakura 4.0
  • Drop Shot Sakura 4.0

Dropshot Sakura 4.0

PVP: € 79,95
€ 71,95
-11% Drop Shot
padel racket Drop Shot Sakura 4.0 | Dit veelzijdige Drop Shot-racket combineert de beste technologieën van het bedrijf en een geweldig ontwerp om zich aan te passen aan elke speelstijl
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Sakura 4.0 Verde en Roja

Pas je aan elke spelactie aan met het Sakura 4.0 padel racket, een tussenmodel van de nieuwe Drop Shot Padel 2022-collectie. Het valt op door zijn weerstand omdat het een koolstofbuis bevat, die een grote weerstand biedt tegen stoten of het passeren van weer.

Dankzij het druppelformaat met medium balans, geeft het de speler kracht en controle. Het is ook een padel racket dat zich snel aanpast omdat de slagvlakken zijn gemaakt van glasvezel en de kern is gemaakt van zacht eva-rubber voor een elastische en comfortabelere aanraking.

Drop Shot Sakura 4.0 rood en groen, kenmerken

  • Teardrop formaat en medium balans van de Drop Shot Sakura 4.0 voor een goede punch en controle.
  • Zachte eva-kern grotere sensaties van controle en aangename aanraking.
  • Carbon buis voor een stijvere structuur.
  • Glasvezeloppervlak dat voor meer speelbaarheid zorgt.
  • Het heeft systemen om trillingen te verminderen en een zachtere slag te hebben.
  • Snel aanpasbaar racket om je spel te perfectioneren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Drop Shot 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Voor de jongens die vooruitgang willen boeken en zich willen verbeteren, want het is een redelijk uitgebalanceerd padel racket dat de speler de controle en kracht biedt die de speler nodig heeft en hem bij elke actie helpt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het behoort tot de tussenliggende serie die je zal helpen je speelstijl te bepalen. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp op een zwarte achtergrond, een rood centraal logo en groene details die je laten stralen op de baan.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten